IZ VEDRA NEBA

Zadobila teške ozljede dok je kosila travu, napali je zmija pa jastreb: ‘Mislila sam da ću umrijeti‘

Zmija se omotala oko njene ruke i počela je napadati po licu, dok je istovremeno jastreb zario kandže duboko u njenu ruku
 Taksing Tsui/solent News & Photo Agency/Solent News/Profimedia/Taksing Tsui/solent News & Photo Agency/solent News/profimedia/Twitter

Peggy Jones (64) prošli su mjesec istovremeno napali jastreb i zmija dok je kosila travnjak. Naime, jastrebu je ispala zmija dok je letio iznad njenog imanja, a onda se obrušio na nesretnu ženu da vrati svoj obrok, prenosi BBC.

Zmija se omotala oko njene ruke i počela je napadati po licu, dok je istovremeno jastreb zario kandže duboko u njenu ruku. Bizaran incident dogodio se 25. srpnja u Silsbeeju u Teksasu te je ženu ostavio u modricama i posjekotinama.

- Napad je krenuo kad je zmija iznenada pala s neba i sletjela na mene. Dok sam je pokušavala otjerati, omotala mi se oko ruke i krenula me napadati. Nisam je se mogla riješiti jer mi se omotala oko ruke, nekoliko puta pogodila me u naočale dok me pokušavala ugristi. Mahala sam rukom no zmija je ostala omotana, rekla je Jones za CBS News.

Shvatila je da je zmiju sigurno ispustila ptica jer je stajala na livadi bez drveća kad se to dogodilo. Njena pretpostavka brzo je potvrđena kad se jastreb obrušio na nju i pridružio se napadu.

- Jastreb se pojavio jednako brzo kao i zmija. Zgrabio je zmiju koja je bila omotana oko moje ruke kao da će je odnijeti, nosio je moju ruku i zmiju s njom, kaže napadnuta žena.

Borba između Peggy i jastreba se nastavila, 64-godišnjakinja je iz okršaja izašla prepuna rana, a jastreb je uspješno vratio svoj plijen.

- Imala sam ubodne rane, posjekotine, ogrebotine, modrice, čak su mi i naočale oštećene u napadu, prisjeća se Jones.

Napad je opisala kao jako traumatičan. Tvrdi da je u tom trenutku mislila da će umrijeti, a kasnije je zbog cijelog događaja imala problema sa spavanjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:21