UOČENI KOD STADIONA

Policija istražuje misteriozni konvoj motociklista, grčki navijači pomogli su u bijegu BBB-ovcima? ‘Bilo ih je 50-ak...‘

‘Čim su nas primijetili, brzo su okrenuli vozila i punom brzinom pobjegli prema ulici Halkidos‘, ispričao je policijski službenik
 Yiannis Panagopoulos/Afp

Nastavlja se istraga ubojstva navijača AEK Michalisa Katsourisa. Policajci koji su uhitili hrvatske huligane opisuju što su vidjeli, a grčki mediji sada prenose da se spominje misteriozna grupa od pedesetak motociklista ispred stadiona Rizoupoli koji su uočeni kako se kreću dvadeset minuta nakon završetka smrtonosnih sukoba.

Istražuje se jesu li grčki navijači pomogli u bijegu hrvatskih huligana.

- Oko 23.50 sati, po dolasku na stadion Rizoupoli iz smjera Anthea, na udaljenosti od tridesetak metara od nas primijetili smo grupu od pedesetak motocikala, s po dva putnika. Čim su nas primijetili, brzo su okrenuli vozila i punom brzinom pobjegli prema ulici Halkidos, ispričao je jedan policijski službenik.

- U 23:35 smo uočili skupinu ljudi, oko 150, kako se u tamnoj odjeći kreću prema ulici Ariovarzanou. Navedene osobe su pratile i druge policijske snage koje su nas izvijestile da su ove osobe sudjelovale u incidentima i da su pobjegle, dodaje, prenosi Protothema.gr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 14:09