SVE SU BLIŽE UBOJICI

Grčka policija došla do važnih informacija: Izvukli smo podatke s mobitela Dinamovih huligana, sve znamo!

Huligani su prije ubojitog pohoda na ruke stavili bijele vrpce kako bi lakše uočili tko je tko

Huligani

 /Twitter

Grčke su vlasti, čini se, došle do važnih informacija s mobitela hrvatskih huligana, ali i njihovih grčkih pomagača, javlja Newsbomb.

Razvoj događaja u slučaju ubojstva Michalisa Katsourisa od strane hordi hrvatskih huligana je buran otkako su otkriveni novi podaci u mobitelima Dinamovih huligana.

Kako javlja SKAI, nadležni su počeli izvlačiti podatke s njihovih mobitela, a u izvješću je prikazana povijest pretraživanja s mobitela jednog od uhićenih. Prikazane su lokacije koje je on pretraživao na Google Mapsima.

Također, kako se vidi iz nove videosnimke, huligani su prije ubojitog pohoda na ruke stavili bijele vrpce kako bi lakše uočili tko je tko.

Podsjetimo, grčka je policija danas objavila da traga za još 10 Hrvata koji su neuhićeni, a nisu uspjeli napustiti zemlju.

Grčki premijer Kyriakos Mitsotakis rekao je za grčke medije da je već donio odluke kojima planira stati na kraj pošasti huliganizma, a one se kreću u tri smjera: promjene u pravosudnom tretmanu huliganskih zločina, unaprijeđenje suradnje s europskim sportskim organiacijama te restrukturiranje grčke policije u smislu prevencije i suzbijanja ovakvih epizoda. Cilj je, kaže, istjerati huligane sa stadiona i na njih vratiti grčke obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. svibanj 2024 21:14