JASNA PORUKA IZ ALŽIRA

SOUDANI ŠOKIRAO MAKSIMIR 'Ako sve bude po planu, iz kluba odlazim već u siječnju!'

'Shvatite me, ja sam još uvijek igrač Dinama i ne smijem puno o tome govoriti o tome...'

U Maksimiru je mir, kadrovska križaljka još se slaže, konačan popis igrača koji će ići na pripreme još nije definiran. Još nije sto posto sigurno tko će od juniora biti na popisu, tko će sve i kamo na posudbe, a za odlazak iz kluba zeleno su svjetlo, to se već zna, dobili Brozović i Čop. No, nije nemoguće da Modri ostanu i bez Soudanija. Na gala-večeri alžirskog nogometa, na kojoj su podijeljene brojne nagrade najboljima u prošloj godini, Soudani je dobio ‘kipić’ za najboljeg alžirskog strijeca u inozemstvu.

Soudani je, dakle, u Dinamu došao do velikog priznanja, kao što je već nekoliko puta kazao zbog njega su navijači i mediji u Alžiru naučili dosta o Dinamu i hrvatskom nogometu, pratili njegove rezultati. A, odgovarajući na pitanja tamošnjih novinara nakon dodjele nagrada Soudani se pobrinuo za svojevrsnu ‘bombu’. Naime, pitali su ga za nastavak karijere, je li vrijeme za nove izazove i je li na vidiku odlazak iz Dinama?

- Iskreno, da! Bude li sve išlo prema planu, moglo bi biti velikog iznenađenja u prijelaznom roku. Da, već u ovom zimskom! - rekao je Soudani, što su svi alžirski mediji prenijeli kao njegovu želju za odlaskom i kao najavu da će se to gotovo sigurno dogoditi.

Neki su, recimo, počeli priču Soudaniju rečenicom: “Na zimu će, osim ako se ne dogodi katastrofa, napustiti Dinamo...” On je na tu temu još samo dodao:

- Kako sad stvari stoje, u siječnju bi se moja situacija mogla promijeniti što se kluba tiče. No, shvatite me, ja sam još uvijek igrač Dinama i ne smijem puno o tome govoriti o tome. Još neko vrijeme treba pričekati, ako će stvari biti jasnije, onda ćemo razgovarati o tome. Sad bih ostao na ovome...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 08:46