TRANSFER NA POMOLU

PREGOVORI U TIJEKU Inter za Brozovića nudi osam milijuna eura, u priču se uključio i Everton

Talijanski mediji tvrde da je Marcelo Brozović novi igrač Intera . Diva sa San Sira navodno je ponudio Dinamu osam milijuna eura za transfer hrvatskog veznjaka, a u Interu očekuju konačni odgovor tijekom današnjeg dana. Prema posljednjim informacijama iz Španjolske pregovori su u tijeku, a navodno se u priču uključio i engleski Everton.

Dinamo se nalazi na pripremama u La Mangi gdje Modri upravo odrađuju jutarnji trening na kojem je i Brozović. Čelnici kluba iz Maksimira na pitanje o transferu Brozovića ostali su 'zakopčani do grla':

- Nemamo komentara!

Inter je, tvrdi talijanski menadžer koji je dogovarao transfer hajdukovca Sušića, odustao od dovođenja BiH reprezentativca. Špekulira se kako su Talijani odlučili novac investirati u drugog igrača iz HNL-a, Brozovića. U svakom slučaju, Mateo Kovačić bi uskoro mogao dobiti društvo iz Hrvatske...

Pet razloga zašto je prodaja Brozovića dobar posao

1. 8 milijuna eura

- to je uistinu sjajna cifra za veznjaka koji je u Maksimir stigao praktički besplatno. Bolju cijenu teško da bi Dinamo mogao postići.

2. Machado

- Zoran Mamić u Portugalcu vidi zamjenu za Brozovića. Na pripremama je među boljima, po fizičkim i inim testovima, također. Machado je jedno od najskupljih pojačanja „modrih“ i treba preuzeti odgovornost.

3. Ante Ćorić

Dinamo mora paziti i na razvoj svojih igrača. S odlaskom Brozovića će se otvoriti minutaža ya mlade igrače koji se trebaju nametnuti, prije svega za Antu Čorića od kojeg se u bliskoj budućnosti puno očekuje

4. Brozović

- Znao je da će vjerovatno otići ove zime i eventualni ostanak mogao bi se odraziti na njegovo ponašanje i igru. Posljedično, njegova cijena bi padala i Dinamo ne bi mogao dobiti toliki novac koji mu se sada nudi.

5. Reputacija

- I dok neki klubovi iz HNL-a još samo nisu ponudili svoje igrače preko „plavog oglasnika“, Dinamo nastavlja s transferiranjem svog kadra u vrhusnke svjetske klubove. Reputacija jakog izvoznika je zlata vrijedan argument u idućim poslovima

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 07:16