MOŽDA BUDE MOGUĆE

Bivša Elona Muska želi umrijeti u svemiru, i to na Marsu: ‘Ako umrem na Zemlji, požalit ću‘

Ako bih umrla u svemiru pomislila bih: ‘Živjela si sjajan život, napravila si sve što si željela‘, kaže

Elon Musk i Grimes 2018. na  Met Gali u New Yorku

 Angela Weiss/Afp/Profimedia/Angela Weiss/afp/profimedia

Claire Elise Boucher, poznata kao Grimes, kanadska je glazbenica i bivša djevojka Elona Muska koja ima zanimljivu želju. Grimes ima trenutno 35 godina, a do sredine svojih šezdesetih nada se otići na Mars i tamo umrijeti.

„Nadam se da ću umrijeti u svemiru”, odgovorila je Grimes na pitanje želi li ići u svemir u intervjuu za Wired.

„Voljela bih otići dovoljno daleko da se moje tijelo ne može vratiti nazad. Ali to bi bilo bliže kraju mog života. Možda sa 65 godina”, objasnila je.

Mars bi za tako nešto bio idealan, smatra.

„Nadam se da će do tada biti megastruktura jer bi to voljela vidjeti u svemiru. Otišla bih tamo, živjela što dulje dok ne umrem”, kaže glazbenica o Marsu.

Grimes smatra da bi ovim njezinim planovima na put mogla stati njezina djeca i potencijalni njihovi unuci. Podsjećamo, ima dvoje djece s Muskom, kćer Exa Dark Sideræl (1) koju zovu Y i sina X Æ A-12 (3).

„Ako postoji neka odgovornost, recimo da moja djeca imaju unuke i da me trebaju, možda bih promijenila mišljenje. Ali voljela bih vidjeti neke nove svjetove. Htjela bih se preseliti na Mars. Ali čekala bih dok su moja djeca dobro, recimo do 25”, objašnjava glazbenica svoje želje.

„Ako bih umrla na Zemlji, sigurno bih to u svojim posljednjim trenutcima požalila. Ako bih umrla u svemiru pomislila bih: ‘Živjela si sjajan život, napravila si sve što si željela‘”, zaključila je.

Možda se njezine želje i ostvare jer tvrtka njezinog bivšeg dečka SpaceX trenutno radi na raketi vrijednoj 3 milijarde dolara za prijevoz teških tereta i ljudi na Mars i Mjesec. Osim toga, Grimes se već pripremila za vanzemaljski život jer je prošla „vanzemaljsku transformaciju", kaže.

image

Grimes

Ndz/starmaxinc.com/Pa Images/Profimedia/Ndz/starmaxinc.com/pa Images/profimedia

Naime, prošle godine je izjavila da uložila velike napore kako bi došla do „potpuno vanzemaljskog tijela” koje bi trebalo biti prekriveno bijelom tintom. Grimes ima velike tetovaže po tijelu, a razmišljala je i da prekrije lice bijelom bojom i operira si uši da izgledaju kao vilenjačke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:33