BIZARNO

Elon Musk misli da njegova bivša djevojka nije stvarna: ‘Ona je simulacija koju sam stvorio u svom umu‘

Najbogatiji čovjek na svijetu s glazbenicom ima dvoje djece, a iako ju je smatrao savršenom suputnicom vezu su prekinuli ove godine

Elon Musk i Grimes

 Angela Weiss/Afp

Priče o Elonu Musku, njegovu ponašanju i izjavama, sve su bizarnije. Prema jednoj od najnovijih - Musk je mislio da je njegova bivša djevojka Grimes "simulacija" koju je stvorio u svom umu.

To je otkrio Devin Gordon, novinar i pisac, koji je razgovarao s BBC-jem za novi dokumentarni serijal "The Elon Musk Show" koji govori o životu najbogatijeg čovjeka na svijetu. Gordon kaže kako je izvršni direktor SpaceX-a i Tesle vjerovao da je pjevačica Grimes njegova "savršena suputnica", ali i da nije stvarna.

image

Elon Musk

Angela Weiss/Afp/Profimedia/Angela Weiss/Afp/Profimedia

- Grimes mi je više puta pričala o tome. To zvuči pomalo ludo, čak i jezivo, no ona se slaže s njim. Rekla je da se osjeća kao ta simulacija koja je stvorena za njega - objasnio je Gordon i dodao - Njeni interesi su isti kao njegovi, a njezina je glazba vrlo tehnološki orijentirana. Oboje su se na sličan način šalili o zastrašujućem potencijalnom utjecaju umjetne inteligencije na budućnost čovječanstva.

Grimes, koja je bila u vezi s Muskom između 2018. i 2022. i s njim ima dvoje djece, nedavno se obrušila na medije tvrdeći da je uhode i pokušavaju otkriti nešto o njoj i djeci što bi im pomoglo da dođu do Muska.

image

Grimes, glazbenica

Wmg/Planet/Profimedia/

- Kontaktirali su sve moje prijatelje i poznanike, pa čak i svakoga s kim komuniciram na društvenim mrežama. Sve ja to doznam - napisala je na društvenim mrežama zaprijetivši otkrivanjem identiteta "progonitelja" ako nastave s tim te jasno poručila: "Ostavite moju je***u djecu na miru!"

Glazbenica je najavila da će uskoro debitirati u jednom ženskom sastavu, a sve će se to moći čuti u njezinom albumu ‘Book 1‘, koji izlazi do kraja godine. Bit će to nastavak njezina albuma iz 2020. pod nazivom ‘Miss Anthropocene‘. Rekla je i kako ima čak 20 pjesama, pa razmišlja o dvostrukom albumu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 16:22