ZAPETLJAN ŽIVOT

Biografija Elona Muska: Tajni porodi, zbrka oko roditeljstva i pomirenje majki djece najbogatijeg čovjeka na svijetu

Iskusni biograf Walter Isaacson u knjizi o Musku otkrio je mnogo čudnih detalja iz života milijardera, oca 11 djece

Elon Musk i Grimes

 Angela Weiss/Afp/Profimedia/Angela Weiss/afp/profimedia

Pjevačica Grimes, bivša partnerica Elona Muska, tvrdi da je on poslao fotografiju snimljenu tijekom njezina carskog reza članovima njihovih obitelji i najbližim prijateljima. Fotografije su, tako, dobili i njezin otac i braća.

U Muskovoj biografiji, koja izlazi sljedeći tjedan i nosi naslov, naravno, "Elon Musk", pisac Walter Isaacson koji je milijardera pratio tri godine, prisjetio se razgovora s glazbenicom o toj neugodnoj situaciji.

- Nije mu bilo jasno zašto sam se toliko uzrujala - rekla je 32-godišnja Grimes svojem sugovorniku, a taj detalj iz knjige, kao i niz drugih izvadaka objavio je magazin People.

Isaacson (iskusni biograf poznat po memoarima moćnih i slavnih, poput Stevea Jobsa) u knjizi je otkrio i kako je par potajno dobio treće zajedničko dijete, sina kojeg su nazvali Techno "Tau" Mechanicus. Teško je reći kada je dječak rođen i je li se sporno slikanje carskog reza odnosilo na njegovo rođenje. Par ima jednogodišnju kćer Exu Dark Sideræl čiji je nadimak "Y", te trogodišnjeg sina X Æ A-12, ili kraće - "X".

Iako su u ožujku 2022. godine prekinuli vezu, Grimes i Musk ostali su bliski, ali s povremenim nesuglasicama o kojima baš i ne žele šutjeti. Jedna takva upravo se smiruje nakon što je Grimes, pravim imenom Claire Elise Boucher, preko Twittera, tj. X-a, prošlog tjedna prozvala bivšeg dečka.

Nakon što je Isaacson objavio fotografiju Muskovih blizanaca Stridera i Azurea na Twitteru, djecu koju je 52-godišnji bogataš dobio sa Shivon Zilis (39), Grimes je ekspresno reagirala: "Recite Shivon da me odblokira i recite Elonu da mi dopusti vidjeti mojeg sina ili da odgovori mojem odvjetniku. Do sada nisam mogla vidjeti fotografiju ove djece, do ovog trenutka, iako je cijela situacija razorila moju obitelj."

image

Elon Musk i Grives s prvim sinom X-om

Theimagedirect.com/The Image Direct/Profimedia/Theimagedirect.com/the Image Direct/profimedia

Doduše, nije jasno o kojem sinu govori Grimes.

Musk i Zilis u tajnosti su dočekali blizance u studenom 2021. godine, te gotovo godina dana skrivali djecu od javnosti. U prosincu iste godine, Grimes i Musk dobili su kćer kroz surogatstvo.

Grimes je vrlo brzo nakon objave obrisala tvit i pokušala ublažiti priču o sukobu između nje i Zilis, inače visoko-pozicionirane menadžerice Neuralinka.

- Napokon sam dugo razgovarala sa Shivon, davno se to trebalo dogoditi. Nije to njezina krivica, molim vas, nemojte se ljutiti na nju - napisala je pjevačica na društvenim mrežama - Jedna drugu jako poštujemo i uzbuđene smo što ćemo postati prijateljice i što će naša djeca odrastati zajedno.

Ispričala se i Walteru Isaacsonu zbog svoje reakcije na njegovu objavu.

image

Walter Isaacson

Noam Galai/Getty Images/Profimedia/Noam Galai/getty Images/profimedia

- Možete shvatiti da je to bila ishitrena reakcija na nešto što mi jako teško pada. Komunikacija oko blizanaca nije baš najbolje išla u prošlosti, no sada znam sve što se dogodilo i razumijem sve i opraštam - napisala je Grimes, a čini se da mnogi i dalje ne razumiju što se događa u zapetljanom obiteljskom životu najbogatijeg čovjeka na svijetu.

- Žene su često manipulirane da se okome jedna na drugu. Razgovarajući sa Shivon, shvatila sam da je ona doista nevjerojatno ljudsko biće i obje samo želimo najbolje za svoju djecu - dodala je.

Što se tiče njezina trećeg i "tajnog" djeteta s Muskom, Grimes je rekla da joj je trenutni prioritet sačuvati svoju dječicu daleko od očiju javnosti".

Zilis je brzo reagirala objavivši kako se nada da će u budućnosti provoditi više vremena s Grimes.

- Na kraju dana sve je završilo na najbolji mogući način - napisala je u tvitu - Hvala ti što si našla vremena da se doista povežemo i bolje razumijemo. Drago mi je da smo tako lijepo razgovarale, stvarno je bilo vrijeme. Prava si faca i iznimno te poštujem. Ne mogu dočekati zajedničko igranje i čestitke na malenom Tau.

Elon Musk otac je 11 djece. Osim troje s Grimes i blizanaca sa Zilis, šestoro djece (od kojih je jedno tragično preminulo s 10 mjeseci) dobio je u braku s bivšom suprugom Justine Wilson, s kojom je bio u braku od 2000. do 2008. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 18:02