LOV NA NASILNIKE

Majka iz Zagreba objavila potresni apel: ‘Molim vas, pomozite! Ova četvorica pretukla su mog dječaka...‘

Slučaj uličnog nasilja zabrinuo je brojne građane Zagreba i ubrzo se proširio društvenim mrežama

Facebook objava

 Screenshot/Facebook

Na Facebook grupi namijenjenoj za stanovnike zagrebačkoj naselja Klaka, danas je osvanula objava jedne majke čiji je 18-godišnji sin sinoć pretučen.

image

Facebook objava

Screenshot/Facebook

Slučaj uličnog nasilja zabrinuo je brojne građane Zagreba i ubrzo se proširio društvenim mrežama, a majka ozlijeđenog dječaka je uz objavu priložila fotografiju svog sina i opis napadača.

- Večeras su na Klaki četvorica dječaka (17,18 god) napala i pretukla sina (18). Sjeli su na trgu u tramvaj broj 12, sišli na okretištu Dubrava i sjeli u autobus 206 koji je kretao u 21:15. Sišli su za sinom na stanici u ulici Josipa Hamma (kod vrtića Pčelica), pratili ga i pretukli u ulici Augusta Musića ispred kuće broj 15. Jedino što imamo za sada je opis napadača - stoji u objavi koja detaljno opisuje nasilnike.

- Sin je zadobio višestruke ozljede glave i tijela. Danas je to bilo moje dijete, sutra može biti vaše - zaključila je zabrinuta majka.

Na fotografiji papira stoji da je prvi napadač visok između 172 i 175 centimetara, ćelave glave, mršave građe i velikog nosa, odjeven u crnu kratku majicu marke Adidas i hlače. Drugi je također visok između 172 i 175 centimetara, ćelave glave i krupnije tjelesne građe. Također je bio odjeven u crnu kratku majicu i hlače, nosio je crne tenisice i malu Adidas torbu prebačenu preko ramena.

Treći je bio mršave tjelesne građe te je nosio šiltericu i kozju bradicu. Nosio je crnu majicu dugih rukava i crne kratke hlače. Četvrti je nasilnik bio deblji i nosio je podulju kosu ispod uha.

Korisnici Facebooka, ujedno i sugrađani napadnutog sina i njegove majke, podržali su potragu za napadačima dijeljenjem objave diljem spomenute društvene mreže.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 09:57