DOBRA VIJEST

Pronađen je ZET-ovac Krunoslav (32): Prijatelji i kolege tražili su ga pet dana

Krunoslav je pronađen nakon pet dana potrage

Nestali Krunoslav Đurec i njegov crni Passat s kojim se udaljio u nepoznato

 Nestali.hr/mup/privatna Arhiva/

NOVO 10:00 Iako je ime Krunoslava Đureca još danas bilo na stranici Nestali.hr te je pisalo da se za njim traga, iz PU zagrebačke su nam maloprije kazali da je dotični pronađen jučer i da za njim više ne traje potraga.


Već šesti dan gubi se svaki trag 32-godišnjem Krunoslavu Đurecu koji je posljednji puta viđen 20. ožujka u Zagrebu. Riječ je o muškarcu visine 175 centimetara, smeđih očiju i slabije tjelesne građe, a u vrijeme nestanka na sebi je imao majicu, traper hlače i crne tenisice.

Njegovi prijatelji i kolege digli su se na noge te odaslali apel po društvenim mrežama. Pritom su naveli, među ostalim: "Pomozite nam naći našega Krunu. Kolega radi kao vozač u ZET-u. Podijelite fotografije. Možda je netko vidio njegov crni Passat s kojim se udaljio."

image

Krunoslav Đurec

Nestali.hr/mup/

- U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. - apeliraju iz policije kojoj je prijavljen njegov nestanak i koja za 32-godišnjakom intenzivno traga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 10:02