NEZAMISLIVA TRAGEDIJA

La Repubblica: ‘Marko je u teškom stanju, ali pri svijesti. Pitao je gdje mu je supruga...‘

Prilikom slijetanja autobusa s nadvožnjaka u blizini Venecije poginula je 24-godišnja Splićanka. Bila je trudna

Antonela i Marko

 Facebook/

Bračno putovanje u Veneciju Antonele i Marka Bakovića, tri tjedna nakon njihova vjenčanja, pretvorilo se u nezamislivu tragediju.

Prilikom slijetanja autobusa s nadvožnjaka u blizini Venecije poginula je 24-godišnja Splićanka, a njezin je suprug Marko teško ozlijeđen. Ukupno je poginula 21 osoba, a riječ je o stranim turistima, uglavnom mladim ljudima.

Par se vjenčao prije tri tjedna u Splitu, a u Veneciju su stigli u utorak. Oko 19.30 su se ukrcali na električni autobus koji ih je nakon razgledavanja popularne turističke destinacije trebao vratiti u kamp Hu u Margheri, gdje su bili smješteni.

Dogodila se tragedija kada se autobus, vjerojatno zbog bolesti vozača, survao u 15-ak metara duboku provaliju.

Kako prenosi La Repubblica, Antonela je bila trudna.

Marko je teško ozlijeđen i hospitaliziran u bolnici Mirano pokraj Venecije. Na intenzivnoj njezi, u teškom stanju, no pri svijesti.

Talijanski list prenosi da je Marko u bolnici pitao za suprugu.

- Gdje je moja žena?, bile su riječi na koje je pretrnula medicinska sestra znajući istinu. Poručila mu je da se odmori da mora štedjeti energiju, prenosi La Repubblica.

Corriere dela Sera piše da je Marko bio građevinski radnik i nogometaš koji je igrao za Slogu iz Mravinaca. U subotu, tri dana prije putovanja odigrao je derbi s Uskokom iz Klisa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 17:54