LJUBAVNI JADI U ZAGREBU

Pijan se dovezao do kuće 50-godišnjaka, on mu razbio auto i teško ga ozlijedio, policija je imala posla s obojicom

Nad uhićenim 50-godišnjakom je u tijeku kriminalističko istraživanje te mu "prijeti" prijava za nanošenje teških ozljeda

Ilustrativna fotografija

 /Cropix

Pijana posla i ljubavni jadi rezultirali su sinoć kasno navečer policijskom intervencijom u novozagrebačkoj Turanjskoj ulici pa je intervenirala i Hitna pomoć.

Naime, oko 20.50 sati 42-godišnji muškarac se sa 1.70 promila alkohola u krvi dovezao teretnim vozilom Renault do kuće 50-godišnjaka u Remetincu. Vlasnik kuće je u tom trenutku izašao van i tupim predmetom razbio staklo na vozilu da bi zatim teško ozlijedio i 42-godišnjaka koji je bio u njemu. Ozlijedio mu je rebra pa je 42-godišnjak prevezen u KBC Zagreb gdje su mu utvrđene teške ozljede.

No u bolnici se nije dugo zadržao te je smješten u Jedinicu za zadržavanje i prepratu kako bi se otrijeznio do uredovnog vremena suca za prekršaje. Zašto? Zato što se i on ogriješio o zakon jer je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola.

A nad uhićenim 50-godišnjakom je u tijeku kriminalističko istraživanje te mu "prijeti" prijava za nanošenje teških ozljeda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 23:50