UŽAS U TRIBUNJU

Larin pogreb u srijedu, vozač koji ju je ubio bio drogiran, prošlo ljeto snimljen kako šmrče!?

Policija je utvrdila da je 57-godišnjak vozio automobil nakon što mu je već istekla vozačka dozvola, a u organizmu je imao droge

Osmrtnica Lare Unić, privođenje osumnjičenog za izazivanje prometne nesreće
 

 Niksa Stipanicev/cropix/

Nakon što je policija objavila nove detalje nesreće u Tribunju, u kojoj je 57-godišnjak automobilom naletio na djevojku (19) i na mjestu je usmrtio te pobjegao s mjesta nesreće, u javnost je izašla i snimka na kojoj se on navodno drogira.

Podsjetimo, nesreća se dogodila u noći sa subote na nedjelju. Na 19-godišnju Laru je naletio automobil, a ona je od siline udara i teških ozljeda preminula na mjestu, dok je vozač (57) pobjegao s mjesta nesreće. S njim su u automobilu bila još dvojica muškaraca u dobi od 22 i 18 godina, a oni su osumnjičeni za kazneno djelo pomoć počinitelju nakon izvršenja kaznenog djela. Lara će biti pokopana u srijedu.

Policija je utvrdila da je 57-godišnjak vozio automobil nakon što mu je već istekla vozačka dozvola, a u organizmu je imao droge. U lijevom zavoju u usponu isti nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju kolnika, vidljivosti, preglednosti i osobinama ceste, kao i stanju vozila, uslijed čega gubi nadzor nad upravljačem vozila, izlijeće na uzdignuti betonski nogostup te vozilom nalijeće na 19-godišnju pješakinju. Od siline udara i od zadobivenih ozljeda 19-godišnjakinja je preminula na mjestu događaja.

image

Osmrtnica Lare Unić

24 sata piše da se radi o dugogodišnjem ovisniku o teškim drogama, koji je tek nedavno izašao iz pritvora zbog dilanja. Objavili su i snimku od ljetos na kojoj je navodno upravo on dok na klupici ušmrkava kokain. Snimku možete pogledati OVDJE.

image

Privođenje osumnjičenog za izazivanje prometne nesreće u Tribunju sa smrtnim posljedicama

Niksa Stipanicev/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 00:47