NESRETNI IZLAZAK

Igrač Partizana dobio batine u Novom Sadu!

 AP

Košarkaša Partizana Strahinju Miloševića pretuklo je osiguranje kafića “Studio” u Novom Sadu u noći sa subote na nedjelju, izvještava srpski Kurir.

Svega dva dana nakon plasmana Partizana na Final Four Eurolige, 25-godišnji Milošević je završio u bolnici u Novom Sadu s lakšim ozljedama glave.

Krilo beogradskog kluba je provodilo večer u društvu nekolicine ljudi, među kojima su bili i njegov otac, te predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. No, situacija je u jednom trenutku izmakla kontroli, došlo je do rasprave, a potom i sukoba s pripadnicima osiguranja, nakon čega je Milošević završio s ozljedama glave.

- Točno je da je Strahinja primljen, a njegove ozljede su bile lakše prirode. Nakon saniranja je pušten na kućno liječenje. Dobio je nekoliko udaraca u glavu, u predjelu vrata i iznad desnog oka, a imao je i krvarenje iz nosa - potvrdili su u novosadskoj bolnici.

Kurir piše kako nekoliko svjedoka tvrdi da je Milošević bio u alkoholiziranom stanju, te da je psovao zaštitare i pokazivao im srednji prst, a u jednom trenutku i skinuo hlače. No, košarkaš opovrgava takvu verziju priče.

- Otac je s prijateljima sjedio u “Studiju”, pozvao me da s djevojkom i dva prijatelja dođem u taj klub, da s njegovim društvom popijemo piće u čast velikog uspjeha Partizana. Na ulazu je došlo do nesporazuma s djelatnicima osiguranja, koji nas nisu željeli pustiti. Pokušao sam na sve načine smiriti situaciju i izbjeći eventualne probleme. Ali došao je njihov kolega i zamolio ih da nas puste. U tom trenutku su se najprije počeli prepirati između sebe, a potom su fizički napali oca i mene. Srećom, sve je završilo bez posljedica. Radi se o ružnom događaju koji treba što prije zaboraviti i koji ne može pokvariti sve ono lijepo što se dogodilo prošli tjedan - poručio je Milošević putem internetske stranice Partizana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 09:39