BOG STADIONA

FOTO, VIDEO: Karabatić se opet skinuo za kalendar. Blanka se nije oglasila

Nikola Karabatić nikako da zadrži odjeću na sebi. Atraktivni 26-godišnji rukometaš opet se razgolitio za najpoznatiji francuski kalendar 'Bogovi stadiona'

Nikola Karabatić nikako da zadrži odjeću na sebi. Atraktivni 26-godišnji rukometaš opet se razgolitio za najpoznatiji francuski kalendar “Bogovi stadiona” u kojemu su glavni modeli potpuno goli sportaši.

Homoerotske poze i prvoklasne fotografije čine ga jednim od najpoznatijih kalendara koji prikazuju mušku ljepotu, a francuski rukometni reprezentativac hrvatskih korijena još je lani krasio zidove milijuna žena i muškaraca diljem svijeta pa ni ovaj put nije puno oklijevao kada su mu ponudili da opet bude jedan od “Bogova stadiona” za 2011. godinu.

Ta popularna serija kalendara počela se objavljivati tijekom 2000-ih godina, a sve u dobrotvorne svrhe. Ispočetka su kalendari prikazivali gole i polugole igrače Stade Francais, francuskoga nacionalnog ragbi tima, no zadnjih godina uključeni su i ragbijaši iz drugih nacionalnih saveza i sportova. Već 2004. godine tvorci kalendara počeli su objavljivati i “making of” DVD koji podsjeća na meki pornić u kojemu se goli sportaši namještaju u raznoraznim pozama tijekom fotografiranja.

Sudeći prema slikama, Nikola Karabatić nije imao problema s time što mora gol pred kamere. No, kako na sve to gleda Nikolina djevojka, hrvatska atletičarka Blanka Vlašić, nismo sigurni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. svibanj 2024 07:16