Zvijezda turbo folka

Vesna Zmijanac operirala srce. Opet pjeva, a njezin frizer otkrio je kako izgleda sada

Kako prenosi više srpskih medija, fanovi i prijatelji bili zabrinuti za njeno zdravstveno stanje, ali pjevačica se nije javno izjašnjavala o stanju nakon operacije

13, January, 2023, Belgrade - Vesna Zmijanac‘s performance for the Orthodox New Year at The Dream event center. Vesna Zmijanac. Photo: Antonio Ahel/ATAImages

13, januar, 2023, Beograd - Nastup Vesne Zmijanac za docek Pravoslavne Nove godine u The Dream event centru. Photo: Antonio Ahel/ATAImages,Image: 749554812, License: Rights-managed, Restrictions:, Model Release: no, Credit line: Antonio Ahel/ATA Images/Profimedia

 Antonio Ahel/Ata Images/Profimedia/Antonio Ahel/ata Images/profimedia
Vesna Zmijanac, legendarna zvijezda ex-yu turbo folka i narodne novokomponirane glazbe imala je u ožujku operaciju srca i tada joj je ugrađen bypass.

Kako prenosi više srpskih medija, fanovi i prijatelji bili zabrinuti za njeno zdravstveno stanje, ali pjevačica se nije javno izjašnjavala o stanju nakon operacije.

Vesna Zmijanac se poslije boravka u bolnici oporavljala u svojoj vikendici na Bukulji, a sada se vratila nastupima. Pjevala publici u Bugarskoj, a za njenu frizuru pobrinuo se frizer koji je i pokazao kako ona izgleda posle pauze.

Ranije se pričalo da pjevačica nije u dobrim odnosima sa zetom Reljom Popovićem, ali upravo su se on i kći Nikolija brinuli nakon operacije o njoj.

https://www.instagram.com/p/Cs9bf4xMVIN/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

– Vesni su unuci bili terapija a Nikolija krivi sebe što je mamu opterećivala, umjesto da joj veli da se zdravo i ostavi cigarete. Kći je sada drži pod kontrolom i vodi računa o njenom zdravlju – rekao je izvor srpskim medijima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 19:02