LOŠE RAZDOBLJE

Usred mučnog razvoda, Kevina Costnera ponovno izignorirali na Emmyju: ‘Yellowstone‘ nije dobio niti jednu nominaciju

Zvijezda serije upravo prolazi sudsku agoniju rastave od Christine Baumgartner nakon 19 godina braka

Kelly Reilly i Kevin Costner u ‘Yellowstoneu‘
 

 Capital Pictures/Film Stills/Profimedia/Capital Pictures/film Stills/profimedia

Kevin Costner, zaključuje Page Six, ne prestaje primati udarce. Dok proživljava agoniju zbog mučnog razvoda, glumčeva popularna dramska serija "Yellowstone" ponovno nije uspjela dobiti nominaciju za nagradu Primetime Emmy. Kandidati za ceremoniju 2023. koja bi se trebala održati 18. rujna najavljeni su u srijedu, a vestern serija izbačena je iz svih kategorija uključujući one za najbolju dramsku seriju. Umjesto toga, nominirani su "Andor", "Better Call Saul", "The Crown", "House of the Dragon", "The Last of Us", "Succession", "The White Lotus" i "Yellowjackets".

Što se tiče kategorije najboljeg glavnog glumca u dramskoj seriji, čak tri zvijezde "Successiona" - Brian Cox, Kieran Culkin i Jeremy Strong imaju nominacije, a preostala tri mjesta pripala su Jeffu Bridgesu ("The Old Man"), Bobu Odenkirku ("Better Call Saul") i Pedru Pascalu ("The Last of Us"). Iako "Yellowstone" nikada nije bio nominiran za Emmyja ni u jednoj od glavnih kategorija, ovogodišnje ignoriranje vjerojatno će malo više pogoditi Costnera koji glumi Johna Duttona, vlasnika ranča koji je postao guverner države Montana.

image

Christine Baumgartner i Kevin Costner

Colin Max/abaca/Abaca Press/Profimedia/Colin Max/abaca/abaca Press/profimedia

Ranije pak ovog tjedna Costneru (68) naređeno je da svojoj bivšoj supruzi Christine Baumgartner plati dva i pol puta više od predloženog iznosa alimentacije. Sudac Thomas Anderle presudio je u utorak da dobitnik Oscara mora izdvojiti gotovo 130 tisuća dolara mjesečno za brigu o troje djece; točnije za sinove Caydena (15) i Hayesa (14) te kćer Grace (13). Glumac također iz prvog braka te jedne veze ima kćeri Annie (39) i Lily (36) i sinove Joea (35) i Liama (26).

Bivši par koji se vjenčao u rujnu 2004. morat će pak u jednakom omjeru podijeliti troškove zdravstvene zaštite te izvannastavnih aktivnosti djece. No, presuda je bila udarac i za Baumgartner s obzirom na to da je dizajnerica torbica (49) isprva tražila blizu četvrt milijuna dolara mjesečno za uzdržavanje djece, pored nepoznatog iznosa supružničkog uzdržavanja koji je prethodno definiran predbračnim ugovorom. Baumgartner je u svibnju podnijela zahtjev za razvod od holivudske zvijezde nakon gotovo 19 godina braka, navodeći kao razlog nepomirljive razlike. Tada je krenula bitka oko uvjeta njihovog predbračnog ugovora, posebno onih koji se odnose na njihov dom.

image

Vila Kevina Costnera u Santa Barbari

No Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite./Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/No Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite./backgrid/backgrid Usa/profimedia

Tu je Costner izvojevao pobjedu jer je sudac prošli tjedan naložio Baumgartner da se konačno iseli iz njihove zajedničke kuće koju je glumac kupio davno prije no što je upoznao drugi suprugu, što ona mora učiniti do kraja mjeseca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 12:29