CURE NOVI DOKUMENTI

Totalni rat za vilu od 145 milijuna dolara, Kevin Costner ne može izbaciti bivšu: ‘Neću biti beskućnica!‘

Costner je vilu kupio prije braka, a unatoč činjenici da su potpisali predbračni ugovor Christine sudski traži da ostane u njoj

Kevin Costner s uskoro bivšom suprugom i njihovih troje djece

 Mayer/face To Face/Face To Face/Profimedia/Mayer/face To Face/face To Face/profimedia

- Želiš pretvoriti djecu i mene u beskućnike, optužila je Christine Baumgartner (49) svog supruga, poznatog glumca Kevina Costnera (68) nakon što je sudski zatražio da se iseli iz njihove 145 milijuna dolara vrijedne vile. Prema dokumentima u koje ima uvid Daily Mail, njeni odvjetnici traže od suda da Christine i troje djece ostanu živjeti u kući u kojoj su djeca živjela od svog rođenja.

Dokumenti nose datum 14.lipnja i u njima se tvrdi da ne postoji zakonska osnova po kojoj Costner može deložirati svoju uskoro bivšu suprugu. Supružnici imaju troje djece- Cayden Costner (15), Hayes Costner (14) i Grace Costner (12) predmet su borbe za skrbništvo jer su oboje zatražili skrbništvo nad njima, nakon velike svađe i razlaza u svibnju ove godine koji je šokirao obožavatelje.

image

Kevin Costner s uskoro bivšom suprugom i njihovih troje djece

Mayer/face To Face/Face To Face/Profimedia/Mayer/face To Face/face To Face/profimedia

Costnerovi odvjetnici pak tvrde da je prema predbračnom ugovoru koji su on i Christine potpisali situacija čista- nekretnine ostaju u njegovom vlasništvu, a njoj pripada milijun dolara plus otplata kredita za novi dom za prvih 12 mjeseci.

U službenom zahtjevu predanom sudu pak Christine Costnera optužuje da želi da ona postane beskućnica te da se ne namjerava iseliti. Vila vrijedna milijune inače je na Kevinovo ime i kupljena je prije nego je stupio u brak s Christine.

- Ne, ne namjeravam izbaciti djecu iz ove kuće, odgovorio je glumac preko odvjetnika i dodao da će on i uskoro bivša supruga dijeliti skrbništvo nad djecom te da će i dalje moći živjeti u vili, spavati u svojim sobama dok god budu htjeli i dok su s njim.

- Mogu dolaziti ovdje i odlaziti kako i kad god budu htjeli, a isto vrijedi i za njen novi dom, kad ga nađe, dodao je. Nakon što ga je odlučila ostaviti Christine se, podsjetimo, ulogorila u vili i ne želi je napustiti.

- Djeca nemaju veze s mojim zahtjevom da Christine napustili naš dom. Ona je na to i pristala kad je zatražila razvod, rekao je Costner koji joj je i dao rok za iseljenje. Trenutno je u Utahu gdje snima vestern seriju ‘Horizont‘, a za sedam dana se vraća u Kaliforniju i do tad očekuje da Christine tamo više ne živi.

image
Colin Max/abaca/Abaca Press/Profimedia/Colin Max/abaca/abaca Press/profimedia

- Mislim da nije zdravo da oboje ostanemo pod istim krovom. Bilo bi to pravo čistilište. Christine sam ponudio pomoć da nađe novi dom ali dosad ni od nje niti njenih odvjetnika nisam dobio nikakav odgovor, dodao je glumac. Bio je, kaže, dovoljno strpljiv s njom i dao joj je dovoljno vremena od svibnja da riješi svoje probleme.

image

Vila Kevina Costnera

No Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite./Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/No Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite./backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Iznenađen sam i povrijeđen njenom odlukom da ostane u kući. Već sam prošao jedan razvod i nisam imao gdje živjeti nakon toga i nikako nisam htio da se to ponovno dogodi, posebno jer smo upravo to potpisali u predbračnom ugovoru, zaključio je.

Također ju je optužio da mu je s kreditne kartice skinula 95 tisuća dolara koje je potrošila na odvjetnike i forenzičku analizu njegovih prihoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 02:04