‘PAZI NA JORDANICE‘

Poznati reper postao predmet ismijavanja zbog bizarnog videa: ‘U njegovoj zemlji umiru ljudi, a on tako...‘

Ovo je očito uvelike reperu olakšalo dan jer je nastup protekao bez problema

DJ Khaled

 Screenshot/Instagram

Dobitnik Grammyja i popularni glazbenik DJ Khaled podijelio je na Instagramu video kojim je nasmijao brojne pratitelje. Naime, dva tjelohranitelja su bila primorana nositi ga iz jednog vozila u drugo, a zatim i do pozornice, kako bi poznatom glazbeniku tenisice ostale čiste za nastup.

- Ne smijem uprljati Jordanice - rekao je Khaled dok su ga dvojica tjelohranitelja nosila da slučajno ne nagazi u pjeskovito tlo. Repera su zatim ubacili u prikolicu vozila za transport izvođača, a nakon što ga je to vozilo prevezlo do mjesta u blizini pozornice, dvojica čuvara su ga još jednom podigla i odnijela do stepenica za ulazak. Zahvalio se muškarcima prije nego što je izašao i pozdravio svoje obožavatelje.

Ovo je očito uvelike Khaledu olakšalo stvar jer je nastup protekao bez problema. Izveo je set-listu punu hitova, a pridružio mu se i posebni gost, reper Rick Ross.

Video je ubrzo postao viralan, a komentatori su bili nemilosrdni.

- Ovo je najgluplja stvar koju sam vidjela - napisala je jedna komentatorica i poručila da "se smiri".

- U njegovoj zemlji umiru ljudi, a on se brinuo za svoje Jordanice - stoji u jednom komentaru u kojem komentator obraća pažnju na Khaledovu matičnu zemlju, Palestinu.

- Zaštitari nisu dovoljno plaćeni za ovo - piše u komentarima.

- Samo skini tenisice i odšetaj do pozornice - sugerirao je jedan komentator.

- Ovi zaštitari se bome muče - stoji u komentarima, ističući Khaledovu težinu koju neki procjenjuju na 200-tinjak kilograma.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 02:55