BALKAN FEST

Srpske zvijezde opet pune Arenu: Stiže i ozloglašeni traper koji fanove lupa tenisicom po glavi

Arena Zagreb će 11. svibnja ugostiti Zeru, Nuccija, Desingericu, Voyagea, Sajfera, Barbaru Bobak te Coronu i Rimskog

Desingerica, Voyage i Nucci

 Screenshot/instagram/

Nakon pet rasprodanih Arena Aleksandre Prijović koja nastavlja oduševljavati domaću publiku diljem države rasprodanim dvoranama u Osijeku, Rijeci i Varaždinu, pa brojnih događaja poput Kafanske večeri koje veličaju istočnjački melos i donose izvođače poput Zorane Mićanović, Dejana Matića i Đanija - interes Hrvata za narodnjacima ne jenjava. Pravi dokaz za to je Balkan Festival.

image

Balkan Festival u Areni Zagreb

Promo/

Arena Zagreb će 11. svibnja ugostiti Zeru, Nuccija, Desingericu, Voyagea, Sajfera, Barbaru Bobak te Coronu i Rimskog. Desingerica je inače bio na meti kritika zbog nastupa u Opatiji gdje je lupao fanove tenisicom po glavi

Naime, posljednjih godina u cijeloj regiji se razvijala trap glazba, zapravo ispod radara popularnih medija koji su sa zadrškom gledali na novi glazbeni val. No, brzo se pokazalo da je upravo trap postao izbor broj jedan za izlaske mladih te da milijunski pregledi na YouTubeu, Spotifyu, Apple Musicu i drugim platformama ukazuju da su zvijezde nove generacije sami došli do publike kroz svoju glazbu i društvene mreže. U kombinaciji sa melodijama i instrumentima te sentimentom po kojima je srpska narodna glazba poznata, usprkos negodovanju ovi su izvođači saznali što pokreće mase naše regije.

Premda je većina od ovih osmero izvođača imala svoje uspješne nastupe po hrvatskim gradovima, ovo je prvi put da ih je netko okupio na jedno mjesto, a ulaznice su u prodaji već sada. Za parter će obožavatelji novog balkanskog vala glazbe izdvojiti 40 eura, a za tribine 60. Oni zagriženiji će za fan pit izdvojiti 50 eura, a možete guštati i u raznim VIP sektorima čija cijena iznosi 100 eura. Najskuplji je VIP odjeljak nazvan "Backstage" za koji ćete morati izdvojiti 120 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:53