ZAVJERA

Netko je htio oteti i ozbiljno ozlijediti poznatu TV voditeljicu: ‘Ona i njezina obitelj pod policijskom su zaštitom‘

Policija je sinoć uhitila 36-godišnjeg muškarca iz Harlowa koji je nepoznat popularnoj britanskoj TV zvijezdi

Holly Willoughby

 Lucy North/Pa Images/Profimedia/Lucy North/pa Images/profimedia

Istinski prestravljena popularna britanska TV voditeljica Holly Willoughby povukla se iz emisije "This Morning" nakon što je saznala da postoji zavjera za njezinu otmicu, tvrdi Daily Mail.

Majka troje djece trenutno je pod policijskim nadzorom u svom domu u Londonu gdje živi sa suprugom Danielom Baldwinom (49) i njihovo troje djece; Harryjem (14), Belle (12) i Chesterom (8). Nakon zlokobnih poruka Willoughby je povučena iz ITV-ovog omiljenog showa u četvrtak, samo nekoliko trenutaka prije emitiranja, nakon što je policija obavijestila njezine šefove o navodnoj zavjeri. Alison Hammond zamijenila je 42-godišnju Willoughby i vodila emisiju uz Josie Gibson. Kako je izvijestio The Sun, 36-godišnji muškarac, nepoznat TV zvijezdi, uhićen je u srijedu navečer. Willoughby je na dan uhićenja trebala proslaviti rođendan svog supruga, inače televizijskog producenta.

image

Josie Gibson i Holly Willoughby

Jlppa/Bestimage/Profimedia/Jlppa/bestimage/profimedia

Policijska vozila i forenzičari, navodi Daily Mail, okružili su stan javnosti još uvijek nepoznatog muškarca u Harlowu, u kojem živi sam, i pretražili mjesto događaja u potrazi za dokazima, a susjed je svjedočio odvođenju čovjeka s lisicama na rukama. Policija Essexa navodni plan otmice tretira kao opasnu zavjeru s tvrdnjama da su postojale prijetnje "ozbiljnim ozljedama" po Willoughby.

"Očito su neke zlokobne i prijeteće poruke da će je ozbiljno ozlijediti pronađene na elektroničkim uređajima", kazao je izvor za Daily Mail. Policajci su rekli da su iz stana izuzeli mobilni telefon i druge elektroničke uređaje. Rečeno je i da je Willoughby bila "izbezumljena" i da je nakon što je šefove upozorila policija, povučena danas iz emisije "This Morning" samo nekoliko trenutaka prije nego što je trebao krenuti program uživo.

image

Holly Willoughby s bivšim suvoditeljem Phillipom Schofieldom

Itv/Planet/Profimedia/Itv/planet/profimedia

Glasnogovornik policije Essexa izjavio je sinoć: "36-godišnji muškarac iz Harlowa uhićen je pod sumnjom za planiranje urote za otmicu u sklopu istrage koja je u tijeku. Uhićenje je izvršeno u srijedu, 4. listopada. Trenutno je u pritvoru." Gledatelji su bili zbunjeni kada je Willoughby nestala iz jutarnje emisije, a umjesto nje postavljena druga zvijezda - Alison Hammond (48), no sada se doznao pravi razlog takvog poteza.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 08:01