OČAJNIČKI POKUŠAJ

Cher poslala siledžije da joj otmu sina iz hotelske sobe! Njegova supruga u šoku: ‘Taman da ćemo se poljubiti...‘

Elijah Blue Allman šest je mjeseci živio u Chateau Marmont Hptelu u Los Angelesu gdje se svakodnevno drogirao, a nerijetko je u nesvjesti ležao na hotelskom pločniku

Cher i njen sin, Elijah Blue Allman

 Gvk/Bauer Griffin/Profimedia/Gvk/bauer Griffin/profimedia

Hollywoodska legenda Cher dala je oteti vlastitog sina iz hotelske sobe baš dok se pokušavao pomiriti sa suprugom na godišnjicu braka, navode sudski dokumenti koje je ekskluzivno otkrio DailyMail.com. Dobitnica Oscara, Emmyja i Grammyja bila je zabrinuta za zdravlje Elijaha Blue Allmana, rekla je njezina snaha, Marieangela King u izjavi sudu u Los Angelesu koji je raspravljao o razvodu para.

Doduše, sudeći prema fotografijama na kojima Elijah izgleda prilično zapušteno, a koje su nastale u drugom hotelu, Chateau Marmont Hotelu u Losa Angelesu, gdje živi posljednjih šest mjeseci, i ima razloga za zabrinutost.

"Prvo je izgledao kao da je mrtav, ali zapravo se onesvijestio. Osoblje ga je pokupilo i unijelo unutra", rekao je svjedok njegova pada.

image

Cher i Greg Allman

Keystone Pictures/Zuma Press/Profimedia/Keystone Pictures/zuma Press/profimedia

Inače, 47-godišnji Elijah, mlađi je od dvoje Cherine djece. Sin je njezina drugog muža, pokojnog rock velikana Gregga Allmana. S 36-godišnjom Marieangelom, čije je umjetničko ime Queenie u rock bendu KING, vjenčao se 2013. i nemaju djece. U prošlosti je priznao da se počeo drogirati kad mu je bilo 11 godina, te da je vodio dugu bitku s ovisnošću o heroinu.

King je pak rođena u Mumbaiju, u Indiji, od oca Britanca i majke Njemice, a djetinjstvo je provedela u 30 različitih zemalja. Jedna je od šestero braće i sestara koji su u različito vrijeme svirali u KINGU.

U svojoj izjavi na sudu, King je rekla da su ona i Elijah proveli 12 dana u New Yorku pokušavajući raditi na svom braku.

"Obzirom na pristojno vrijeme vjerujem da ćemo se pomiriti. No, pokušaj da se poljubimo i pomirimo bio je prekinut. 30. studenog 2022., u noći naše godišnjice braka, četvero ljudi je došlo u našu hotelsku sobu i odvelo Elijaha. Jedan od četvorice muškaraca koji su ga odveli rekao mi je da ih je angažirala Elijahova majka", izjavila je.

U izjavi, podnesenoj četiri dana nakon navodne otmice, dodala je: "Trenutno nisam upoznata sa stanjem mog supruga niti gdje se nalazi", iako je napomenula da je on "zatvoren u ustanovi za liječenje koja joj nije otkrivena".

Izjavu je završila riječima: "Razumijem napore njegove obitelji da se pobrine da on bude dobro i želim ono što je najbolje za mog supruga".

S Cherine strane nije bilo komentara na čitavu situaciju. Kako bilo, Elijah se vratio na rehabilitaciju nakon burnih šest mjeseci u Chateau Marmontu, znamenitom hotelu na Sunset Boulevardu u kojem je američki komičar John Belushi umro od predoziranja drogom 1982. godine. Zabrinuto hotelsko osoblje redovito je kontaktiralo Cher zbog njegovog nadrogiranog izgleda, ispričali su upućeni izvori.

"Skoro svako jutro i poslijepodne Elijah se mogao vidjeti ispred hotela, ili naslonjenog na zid ili bi sjedio na pločniku i pušio. Izašao bi s cijelom cigaretom i dok bi je popušio, već bi se onesvijestio. Uvijek je izgledao kao da je na nečemu. Bio je napet i neuredan, kao da je beskućnik koji živi na ulici", rekao je jedan.

Početkom rujna Cher je unajmila njegovatelja da pazi na njezinog problematičnog sina, koji bi napustio hotel i lutao ulicom.

"Njegovatelj bi sjedio na ulazu u hotel čekajući da vidi gdje i što Elijah namjerava", priča osoblje.

Stvari su se zahuktale 14. rujna, na dan kad je Cher planirala intervenirati da spasi sina. No, prije nego što je to uspjela učiniti, hotelsko osoblje pronašlo je njegovo beživotno tijelo kako leži licem okrenutim prema pločniku koji je vodio do ulaza u hotel s rukama uz tijelo. Osoblje ga je podiglo i unijelo unutra. Dva dana kasnije policija je stigla i odvela Elijaha iz hotela, rekao je izvor. Zatim je ponovno vraćen na rehabilitaciju.

Inače, 77-godišnja Cher dugo je bila u sukobu s Elijahom i svojom snahom Marieangelom, koju je upoznao u Njemačkoj gdje je otišao na liječenje zbog posebno teškog slučaja lajmske bolesti. Filmska i glazbena ikona navodno nije čestitala mladencima, a odbila je čak priznati i njihove zaruke. Često su prolazili mjeseci, pa čak i godine, a da nije ni razgovarala sa svojim sinom, kojeg je dala u internat kad mu je bilo samo osam godina. Ali, izgledala je prilično zabrinuto dok je s tjelohraniteljem u ožujku primijećena kako ga posjećuju u Chateauu, ubrzo nakon što se uselio.

Govoreći o svojoj dugotrajnoj ovisnosti o drogama, koja je počela kad mu je bilo samo 11 godina, Elijah je otkrio kako je krenuo s marihuanom i ecstasyjima, a kasnije prešao na teške droge.

"Samo sam želio pobjeći od svih stvari iz svoje prošlosti i tada se okreneš toj vrsti droga, heroinu i opijatima. Heroin me na neki način spasio. Da to u tom trenutku nisam imao, ne znam što bih učinio. Možete skočiti s mosta. Kad biste samo mogli proći kroz to vremensko razdoblje i proživjeti ga, a zatim dobiti pomoć", otkrio je i priznao da je bilo razdoblja kad je umalo umro.

Elijah, koji je bio glavni vokal u metal bendu Deadsy početkom 2000-ih, prvi je zatražio razvod. Napomenuo je kako se sa suprugom razišao u travnju 2020., na samom početku lockdowna, no Marieangela tvrdi da se nisu rastavili sve do 2021.

U svojoj izjavi na sudu, Marieangela je rekla da ne može platiti svoje odvjetnike jer su Elijahova supružnička uzdržavanja bila sporadična.

"Dobila sam ukupno samo 25.000 dolara, polovicu dugovane potpore", rekla je. Također je rekla da ju je Cher izbacila iz kuće u kojoj je živjela nakon što je Elijah započeo neodređenu "liječničku skrb" u kolovozu 2022. Dodala je i da nije uspjela dobiti svoju imovinu iz skladišta u kojem su bile "jedinstvene umjetnine, antikvitete i glazbene instrumente" koje je trebalo procijeniti prije razvoda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 04:56