ODUŠEVLJENA DIVA

Jane Fonda o prvom susretu s novopečenim samcem: ‘Kad mi je ušao u prikolicu, koljena su mi zaklecala‘

U filmu ‘80 For Brady‘ slavna glumica te Lily Tomlin, Sally Field i Ritom Moreno igraju superobožavateljice zvijezde NFL-a

Jane Fonda

 Bryan Olin Dozier/Zuma Press/Profimedia

Glumačka diva Jane Fonda, pišu američki mediji, potpuno je oduševljena legendom NFL-a Tomom Bradyjem kojeg je upoznala na snimanju njihovog zajedničkog filma "80 For Brady", koji početkom veljače stiže u kina.

U toj sportskoj komediji 85-godišnja glumica igra zajedno s Lily Tomlin, Sally Field i Ritom Moreno, film je producirao Brady‘s 199 Productions, a u njemu se u cameo ulozi pojavljuje i sedmerostruki pobjednik Super Bowla.

image

Jane Fonda, Rita Moreno, Lily Tomlin i Sally Field

David Crotty/Getty Images Via Afp

Fonda je na Međunarodnom filmskom festivalu u Palm Springsu gdje se održala svečana premijera filma, otkrila i to vrlo živopisno, kako je izgledao njezin prvi susret s 45-godišnjim Bradyjem.

"Kada je na kraju ušao u moju prikolicu, koljena su mi klecala. Morala sam se za nešto uhvatiti. Mislim, on je prekrasan. On je tako prekrasan", kazala je Varietyju Fonda.

U filmu ona, Moreno, Field i Tomlin glume četiri najbolje prijateljice i Bradyjeve superobožavateljice koji zajedno putuju u Houston u Teksasu kako bi vidjeli New England Patriotse kako se bore protiv Atlanta Falconsa u Super Bowlu 2017. Osim Bradyja, u filmu su se pojavili i drugi igrači Patriotsa uključujući Roba "Gronka" Gronkowskog, Juliana Edelmana i Dannyja Amendolu.

Bradyjeva pojava nije jedino što je oduševilo dvostruku dobitnicu Oscara, već i njegovi maniri.

image

Tom Brady

Christian Petersen/Getty Images Via Afp

"Bio je silno ljubazan i predstavio nam se kao da ne znamo tko je. I pravi džentlmen. Imala sam jednu od onih ogromnih nogometnih majica jer je moj nećak veliki obožavatelj, na koju je Tom napisao poruku za mog nećaka i sada je ta majica uokvirena u njegovom domu. Tom jednostavno ima tako dobre manire."

Bradyja je nastavila hvaliti i za Hollywood Reporter.

"Bio je ljubazan i skroman, što je teško povjerovati s obzirom na to koliko je briljantan u onome što radi, ali istina je. Zadivljena sam takvom vrstom vještine. Kada je netko najbolji na svijetu u onome što radi, to moraš poštovati. Moram priznati da me zapanjio."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 22:00