NEPRIMJERENO

Dok mu se očuh borio za život u dubinama ocena, posinak zavodio cure na OnlyFansu: ‘Sjedni mi na facu‘

Posinak britanskog milijardera poginulog u podmornici Titan razbjesnio je javnost svojim ponašanjem dok je trajala potraga

Brian Szasz i OnlyFans model

 Profimedia/

Posinak britanskog milijardera Hamisha Hardinga, poginulog u podmornici Titan razbjesnio je javnost kada se doznalo da je bio na koncertu i svađao se na društvenim mrežama dok mu je očuh bio izgubljen na dnu Atlantika i cijeli svijet je strepio hoće li članovi posade podmornice preživjeti. Brian Szasz na Twitteru se svađao s repericom Cardi B, uletavao je golišavim djevojkama na platformi za odrasle OnlyFans i objavljivao slike s koncerta.

"Možda je neukusno biti ovdje, ali moja obitelj bi htjela da budem na koncertu Blink-182 jer je to moj omiljeni bend i glazba mi pomaže u teškim vremenima!", Szasz je napisao u sada izbrisanoj Facebook objavi.

image

Brian Szasz

Facebook/Planet/Profimedia/Facebook/planet/profimedia

Njegove objave postale su viralne, a završio je i na naslovnicama svjetskih medija. Očito je shvatio da je njegovo ponašanje bilo neprimjereno situaciji pa je izbrisao svoj Twitter profil, no prekasno, screenshotovi su već počeli kružiti bespućima interneta.

Tako je otkriveno da je nakon koncerta benda Blink 182, na Twitteru podijelio polugolu fotografiju OnlyFans influencerice kojoj je poručio - ‘sjedni mi na facu‘. Svađao se i s Cardi B, koja mu je zamjerila što se on zabavlja na koncertu dok mu je očuh izgubljen u oceanu.

Szasz je odlučio odgovoriti na optužbe videom na Instagramu, u kojem otkriva da "danima nije spavao otkako je njegov očuh s ostalim članovima posade nestao na Atlantiku".

"Cijela ova situacija je je*** noćna mora. Posebno ono kroz što Hamish prolazi tamo dolje. To je jednostavno je*** užasno", rekao je.

“Stvarno cijenim vašu ljubav i podršku. Nisam spavao danima. Ne radi se o meni. Očito sam previše zabrinut za svoju mamu i situaciju pa se ne nerviram ili za što me već pokušavaju optužiti", dodao je.

image

Brian se dopisivao s OnlyFans modelom

Screenshot Twitter/

Pokušao je raščistiti i situaciju s OnlyFans modelom Brea.

"Uvijek se dopisujem s njom na Twitteru. Flertamo stalno. Poželjela mi je da budem dobro i da moja obitelj bude dobro", objasnio je.

image

OnlyFans model Brea

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia

Kaže i da ga je pravna situacija spriječila da bude bliže spasilačkoj misiji, ali nije navodio detalje.

“Vjerovali ili ne, imam oko 100 dolara na svom računu”, rekao je Szasz. “Ne mogu otići na ocean. Imam zakonsku situaciju koja me također drži ovdje. Ne mogu stići na let. Nemam putovnicu.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 06:08