ODBACILA BRITVICU

Ljepotica s OnlyFansa pokazala svoj ‘unosni grm‘: ‘Kako mi rastu dlake, tako raste i moj bankovni račun‘

Dijeli svoje dlakave aktove na internetu i objašnjava da je ‘prirodno imati dlake na tijelu‘

Cherry, OnlyFans senzacija

 Screenshot/TikTok

Jedan OnlyFans model otkrio je kako zarađuje tisuće dolara nakon što je odbacila britvicu. Naime, 25-godišnja Cherry iz Seattlea, koja na TikToku objavljuje sadržaj pod imenom @ittybittycherry, shvatila je da se može zaraditi velike svote novca ostavljajući dlačice na tijelu.

Ljepotica, koja ima diplomu iz poslovne administracije, dijeli svoje dlakave aktove na internetu i objašnjava da je "prirodno imati dlake na tijelu", prenosi Daily Mail.

Ova popularna djevojka na društvenim mrežama redovito dijeli videozapise koji promoviraju tzv. "body positivity", potičući žene da se prestanu sramiti dlačica na tijelu. Također, ova je OnlyFans "kreatorica" priznala da mjesecima nije obrijala noge, pazuhe ili stidno područje.

Iako često možemo pročitati negativne komentare na račun njezina izgleda, Cherry je snimila niz ‘osvetničkih‘ videozapisa u kojima je ušutkala internetske "trolove" koji negativno govore o njezinom prirodnom izgledu. Na jednoj nedavnoj snimci, Cherry je pokazala svoje dlake ispod pazuha i prikupila preko 270 tisuća pregleda.

Mnogi su pohrlili u komentare kako bi pohvalili zvijezdu OnlyFansa i zahvalili joj na samopouzdanju koje im je dala. Doduše, uvijek ima i negativnih komentara na njene dlakave pazuhe, a jedan joj je korisnik platforme komentarom dobacio da "obrije taj grm".

Inače, za Daily Star je manekenka priznala da se ne planira brijati u skorije vrijeme.

- Svoj grm uzgajam oko šest mjeseci, a sve ostalo sam prestala brijati prije osam mjeseci. Obrijala sam ga prije šest mjeseci jer mi je jedan moj obožavatelj platio 5000 dolara za to - rekla je.

- Drugi mi je platio 7000 dolara da ga više nikada ne obrijem. Shvatila sam da u ovoj industriji postoji tržište za dlakave djevojke. Moji obožavatelji počeli su tražiti da puštam dlake posvuda. Kako su mi dlake rasle, tako je rastao i moj bankovni račun - zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 18:12