DAN POSLIJE

Baby Lasagna oglasio se nakon polufinala, poslao i posebnu poruku Hrvatima: ‘Trenutak kada sam se okrenuo i vidio...‘

Marko Purišić otkrio je i na svom Instagram profilu kako je sinoć izgledao njegov afterparty

Baby Lasagna

 Instagram/Baby Lasagna/

Hrvatski predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu Baby Lasagna, pravog imena Marko Purišić na svom Instagramu javio se dan nakon sinoćnjeg uzbudljivog polufinala. Prvo se obratio publici na engleskom, a potom na hrvatskom.

image

Baby Lasagna

Instagram/Baby Lasagna/

"Pozdrav svima, htio bih vam se zahvaliti što se sinoć glasali za mene i doveli nas u finale. Biti na toj sceni bio je jako dobar osjećaj, ali trenutak kada sam se okrenuo i počeo plesati (pokazuje najpopularniji plesni pokret njegove točke, onaj rukom op.a.) i ugledao cijelu dvoranu kako me prati i pleše sa mnom bio je nevjerojatan prizor za vidjeti. Sada ne mogu dočekati subotu. Stvarno ne mogu i mislim da ćemo imati još bolji nastup nego jučer. Da, vidimo se uskoro i još jednom hvala, hvala, meooow.", izjavio je vidno presretan Lasagna na svom Instagram storyju.

image

Baby Lasagna

Instagram/Baby Lasagna/

"I naravno dragi moji Hrvati, presretan sam vidjeti ove snimke koje mi šaljete i koje uzbuđenje ste proživljavali skupa sa mnom. Nadam se da ste zadovoljni, ponosni i idemo sada do kraja. Kuraja (hrabro op.a.). Hvala.". Pored obraćanja narodu kako Europe tako i Hrvatske, Lasagna je otkrio i kako je izgledao sinoć njegov afterparty. Fotografija prikazuje Lasagnu i njegovu omiljenu seriju na ekranu - "The Office".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 20:07