I POSLOVNI SURADNICI

Evo kako je Baby Lasagna upoznao svoju curu: ‘Mislila sam da je prvi spoj prošao najgore ikada...‘

U dokumentarcu ‘Ususret Eurosongu‘ Marko i Elizabeta otkrili su detalje svoje ljubavne priče

Elizabeta Ružić i Baby Lasagna

 Hrt/

Prije polufinalne večeri Eurosonga gledatelji HRT-a pratili su dokumentarac "Ususret Eurosongu" o Marku Purišiću (28) poznatom kao Baby Lasagni. Marko je sinoć izborio mjesto u subotnjem finalu s "Rim Tim Tagi Dim", a evo što je o njemu u dokumentarcu rekla njegova zaručnica Elizabeta Ružić.

"Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: ‘Vidi koji zgodan lik‘. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu. On je mene zapratio nazad i javio mi se. Love story 21. stoljeća", ispričala je Elizabeta, a Marko se nadovezao.

image

Elizabeta Ružić i Baby Lasagna

Hrt/

"Elizabeta mi je rekla da kad je došla doma da je upalila svoju ‘heartbreak‘ playlistu pjesama jer je po njoj susret prošao grozno, ali po meni je bilo savršeno. Nisam se ni vratio do Umaga, već sam joj poslao poruku: ‘Ej, kad ćemo opet?‘" prisjetio se Marko.

"Ja sam u međuvremenu slala prijateljici poruku da je bilo najgore ikada i da mi se lik više nikada neće javiti u životu, a kasnije sam joj napisala da se ipak javio i da ćemo izaći opet. Frendica se već bila naživcirala misleći kako sam to uspjela zeznuti", nadovezala se Elizabeta.

Prilikom upoznavanja bilo je jasno da će glazba biti dio njihovih života.

"Kada smo se upoznavali, bilo je očito da je glazba tu i da će uvijek biti tu, pa sad bilo više ili manje. Ali bilo je uvijek jasno da on neće tako lako odustati od glazbe", prisjetila se Elizabeta koja stoji iza vizualnog dijela projekta Baby Lasagna i inače mu pomaže oko stajlinga.

"Vjerujem u njezin glazbeni ukus. Ona je isto završila školu za klavir pa je smatram barem djelomično glazbenicom. Vjerujem njezinom ukusu i procijeni tako da sve pjesme koje ste čuli od Baby Lasagne, ona je rekla ‘da‘ tim pjesmama. Treba znati slušati. Često ego ne da, pogotovo taj muški ego... ali na kraju se isplati", rekao je Marko.

image

Elizabeta Ružić i Baby Lasagna

Hrt/

Elizabeta je pridonijela i motivu mačke u Baby Lasagna projektu jer je ona imala "najmazniju mačku na svijetu" zbog koje je Marko zavolio te životinje.

Komentirali su i kakvi će biti kao roditelji.

"Ja sam definitivno mama. Ja ću biti topla majka našoj djeci. I stroga isto. Emotivna mama. Elizabeta će biti hladni otac", zaključio je Marko.

Elizabeta je pokazala njihovu buduću kuću u Istri u Kašteliru na kojoj je, kaže, Marko se pokazao kao pravi bauštelac.

image

Elizabeta Ružić i Baby Lasagna

Hrt/

Prije Dore Baby Lasagna je htio biti pomoćnik na gradilištu pa je pitao jednog majstora da ga angažira.

"Rekao mi je da sam super. Vjerujem da nije htio da idem to raditi, vjerovao je da se bavim glazbom i da bolje da to radim. Rekao je Elizabetinoj mami da se ne brine jer uz mene neće nikada biti gladna", ispričao je Marko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 20:07