Zima na Lošinju

Nezaboravni doček Nove godine u uvali Čikat uz vrhunsku večeru u nagrađivanom restoranu Alfred Keller

Ekskluzivni događaj Boutique Hotela Alhambra & Historic Villas počinje već 30. prosinca, kada gosti mogu uživati u hrani i glazbi

Alhambra Exterior

Nove godine su uvijek poseban trenutak za slavlje i refleksiju. Dok se 2023. polako približava kraju, tim Boutique Hotela Alhambra & Historic Villas na otoku Lošinju pozivaju goste da dočekaju Novu godinu u atmosferi tradicionalne elegancije i prirodne ljepote.

Jedinstveni hotel smješten u prekrasnoj uvali Čikat, nudi jedinstvenu atmosferu tijekom cijele godine. Osim osnovne ponude koja obuhvaća luksuzne sobe, visoku kvalitetu usluge te vrhunski restoran i bar, ovaj hotel nudi i ekskluzivan novogodišnji program.

Otok Lošinj je poznat po svojoj ljepoti, kristalno čistom moru i mirnim plažama. Boutique Hotel Alhambra & Historic Villas su smještene na najatraktivnijim dijelovima otoka, nudeći savršeno mjesto za doček Nove godine. Gosti će imati priliku uživati u nestvarnom pogledu na more i prekrasne zalaske sunca dok se s dragim osobama opraštaju od stare godine.

Tradicionalna elegancija prožima ovo mjesto. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi stvorio autentičnu atmosferu, a istovremeno pružio luksuz i udobnost. Sobe su dekorirane elegantnim namještajem i umjetničkim djelima koja podsjećaju na bogatu prošlost ovog područja.

Također, gastronomska scena Boutique Hotela Alhambra & Historic Villas je jedinstvena. Goste očekuje kulinarsko putovanje kroz okuse otoka Lošinja, sljubljeno s najboljim vinima iz zavidne hotelske kolekcije. Gurmani će svoj komadić raja naći u vrhunskom restoranu Alfred Keller, nagrađenom Michelinovom zvjezdicom i uvrštenom u renomirani vodič Gault Millau, čije središnje mjesto zauzimaju samo najbolje hrvatske namirnice, meso i riba oslanjajući se na sezonske sastojke iz lokalnog uzgoja. Naravno, sve uz bocu vina iz bogate Kellerove vinoteke sa 610 vrhunskih etiketa. Naime, zahvaljujući vinskoj karti koju je pažljivo odabrao sommelier Filip Veselovac, restoran Alfred Keller je osvojio nagradu "Best of Award of Excellence", označenu s dvije vinske čaše, prema izboru 2023 Restaurant Awards poznatog američkog časopisa Wine Spectator.

image

Alfred Keller

Broj mjesta za novogodišnji doček je ograničen, stoga je preporučljivo rezervirati svoje mjesto unaprijed. Ekskluzivni događaj počinje već 30. prosinca, kada gosti mogu uživati u fine dining večeri i blagim ritmovima koje će posebno za njih puštati omiljeni domaći redatelj i DJ Dalibor Matanić. Kasnije, posjetitelji će uživati u zvucima saksofona, klavira i kontrabasa, a atmosfera će biti intimna i opuštajuća, stvarajući savršeno okruženje za doček Nove godine. Navečer možete birati između dinamičnog buffeta uz pažljivo odabranu DJ glazbu ili jedinstvene večere koja je prava rapsodija vina i hrane uz glazbu za koju je zadužen Leon Benko Trio. U ponoć se svi okupljaju na plaži kako bi izvrsnim pjenušcem nazdravili novoj 2024. godini i ostvarenju novogodišnjih odluka, nakon čega goste nastavljaju zabavljati Željka Veverec At Ease Quartet. Nova godina započinje brunchem uz jazz glazbu koja nagovještava novi početak.

Osim dočeka Nove godine, ovo mjesto nudi i razne druge aktivnosti i doživljaje. Gosti mogu istražiti otočke plaže, upustiti se u avanturističke aktivnosti ili jednostavno uživati u wellness tretmanima koji će im omogućiti potpuno opuštanje.

image

Alfred Keller

Podsjetimo, Boutique Hotel Alhambra dio je brenda vrhunskih luksuznih hotela i povijesnih vila Lošinj Hotels & Villas. Brend nastoji gostima pružiti jedinstvena iskustva, spajajući lokalne tradicije s modernim luksuzom u očaravajuće prirodnom okruženju. Lošinj, naime, ima i bogatu lječilišnu baštinu koja datira još od kraja 19. stoljeća te je posvećen očuvanju i promicanju ostavštine luksuza i wellnessa. Lošinj Hotels & Villas u svom portfelju ima luksuznu kolekciju, koja sadrži boutique i ultra luksuzne objekte, kao i klasičnu kolekciju s objektima s četiri zvjezdice, a svi su smješteni u srcu lošinjske ljekovite klime te nude prekrasan pogled na more, restorane svjetske klase, više puta nagrađivane wellness programe te niz sadržaja idealnih za intimni bijeg, aktivni ili obiteljski odmor.

image

promo

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:21