EKSKLUZIVNI DOČEK

Hotel smješten u prekrasnoj uvali Čikat nudi nezaboravno iskustvo i u hladnijim mjesecima

Alhambra Exterior

Boutique Hotel Alhambra nudi luksuznu novogodišnju večeru u nagrađivanom restoranu Alfred Keller

Hrvatska je poznata kao zemlja bogate turističke ponude i prekrasnih krajolika kojima se mogu diviti posjetitelji tijekom cijele godine, a ne samo ljeti. No, zimski turizam u Hrvatskoj i dalje je nedovoljno iskorišten potencijal. Kako privući goste na otok i preko zime te otkriti sve tajne zimskog turizma u Hrvatskoj?

Odgovor leži u inovativnim i ekskluzivnim ponudama koje se mogu naći u Boutique Hotelu Alhambra na otoku Lošinju. Ovaj hotel pruža nezaboravno iskustvo i u hladnijim mjesecima. Primjerice, njihova ponuda dočeka Nove godine jedna je od najboljih u Hrvatskoj.

Boutique Hotel Alhambra, luksuzni hotel smješten u prekrasnoj uvali Čikat na otoku Lošinju, nudi jedinstvenu atmosferu tijekom cijele godine. Osim osnovne ponude koja obuhvaća luksuzne sobe, visoku kvalitetu usluge te vrhunski restoran i bar, ovaj hotel nudi i neke dodatne pogodnosti i ekskluzivnu ponudu za zimsku sezonu.

Savršen je odabir za goste željne luksuznog smještaja na hrvatskom otoku Lošinju, a s obzirom na nedavne promjene u vodstvu, gosti mogu očekivati još više vrhunske usluge i doživjeti novi koncept odmora.

Ove zime, naime, Boutique Hotel Alhambra nudi jedinstveni doček Nove godine koji uključuje vrhunsku večeru u nagrađivanom restoranu Alfred Keller, čiji je menu bogat najboljim domaćim namirnicama, fantastičnom ribom i mesom. Uz izvrsnu gastro ponudu, poznat je i po svojoj bogatoj vinoteci sa 610 vrhunskih etiketa. Zahvaljujući vinskoj karti koju je pažljivo odabrao sommelier Filip Veselovac, restoran Alfred Keller je osvojio nagradu “Best of Award of Excellence”, označenu s dvije vinske čaše, prema izboru 2022 Restaurant Awards poznatog američkog časopisa Wine Spectator.

image

Alhambra Lobby

image

Augusta Villa Lounge

Restoran Alfred Keller nagrađen je Michelinovom zvjezdicom i nalazi se u renomiranom vodiču Gault & Millau.

Broj mjesta za novogodišnji doček je ograničen, stoga je preporučljivo rezervirati svoje mjesto unaprijed. Ekskluzivni događaj počinje već 30. prosinca, kada gosti mogu uživati u fine dining večeri i blagim ritmovima koje će posebno za njih puštati omiljeni domaći redatelj i DJ Dalibor Matanić.

Za posljednji dan ove godine, Boutique Hotel Alhambra nudi nekoliko opcija, uključujući šetnju čarobnom uvalom Čikat, revitalizirajuće spa iskustvo u hvaljenom Cube Spa Alhambra te obilazak povijesnih vila uz pjenušac, što je samo dio dnevnih aktivnosti uključenih u ponudu.

U večernjim satima, Boutique Hotel Alhambra nudi dvije opcije. Ljubitelji elegantnog dočeka u svečanim večernjim haljinama i smokinzima, mogu uživati u ekskluzivnoj, jedinstvenoj večeri koja je prava rapsodija vina, hrane i glazbe, za koju je zadužen Leon Brenko Trio. Uz čistu eleganciju, Boutique Hotel Alhambra nudi i drugu opciju koja obuhvaća dinamični buffet uz glazbu DJ Matanić.

image

Augusta Suite

image

Alhambra Nedella

image

Augusta Villa Lounge

Posebni doživljaj goste čeka u ponoć, kada će se svi prisutni okupiti na plaži te uz pogled na smaragdno zeleno more i s čašom vrhunskog pjenušca pozdraviti novu 2024. godinu. Svečanost proslave nastavit će se uz glazbu Željke Veverec At Ease Quartet, koji će osigurati noć punu energije i uzbuđenja. Prvi dan 2024. tako će započeti uz “jazz brunch”, obogaćen jam sessionom.

Sve u svemu, Boutique Hotel Alhambra predstavlja idealan izbor za one koji traže ekskluzivni i luksuzni smještaj te cjelokupno vrhunsko iskustvo na otoku Lošinju.

Primjerice, planirate li vjenčanje ili želite provesti medeni mjesec na nekom zaista posebnom mjestu, onda je to upravo ovdje, jer rijetko je gdje zalazak sunca tako romantičan kao u uvali Čikat. Da bi doživljaj bio potpun, možete iznajmiti cijelu vilu Augusta samo za sebe i svoje društvo. Diskrecija je dio lošinjskog mentaliteta.

Podsjetimo, Boutique Hotel Alhambra dio je brenda vrhunskih luksuznih hotela i povijesnih vila Lošinj Hotels & Villas. Brend nastoji gostima pružiti jedinstvena iskustva, spajajući lokalne tradicije s modernim luksuzom u očaravajućem, prirodnom okruženju. Lošinj, naime, ima i bogatu lječilišnu baštinu koja datira još od kraja 19. stoljeća te je posvećen očuvanju i promicanju ostavštine luksuza i wellnessa. Lošinj Hotels & Villas u svom portfelju ima luksuznu kolekciju, koja sadrži boutique i ultra luksuzne objekte, kao i klasičnu kolekciju s objektima s četiri zvjezdice, a svi su smješteni u srcu lošinjske ljekovite klime te nude prekrasan pogled na more, restorane svjetske klase, više puta nagrađene wellness programe te niz sadržaja idealnih za intimni bijeg, aktivni ili obiteljski odmor.

image
Promo/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. ožujak 2024 07:51