pakiraj se

Stan Carrie Bradshaw iz popularne serije Seks i grad dostupan je za iznajmljivanje

 AIRBNB
Apartman će biti otvoren samo za dva jednodnevna boravka, 12. i 13. studenoga, a rezervacije se otvaraju 8. studenog u 12:00

Što se tiče kultnih TV interijera, stan Carrie Bradshaw iz popularne serije Seks i grad koji je smješten u New Yorku na Manhattanu vjerojatno je među prvih pet. Mali, ali savršeno oblikovan studio bio je dom beskrajnih romantičnih spletki, puno zamišljenog gledanja kroz prozor i neke inovativne upotrebe prostora.

image
AIRBNB

Jednostavan, a opet šarmantan, to je bio savršen stan za slobodnu djevojku u kojem smo se sve mogle zamisliti. A sada, samo dvije noći, možda se vaša mašta može ostvariti.

image
AIRBNB
image
AIRBNB
image
AIRBNB

Kako bi proslavila povratak Seks i grada na ekrane sada pod novim nazivom And Just Like That, Sarah Jessica Parker udružila se s Airbnb-om kako bi rekreirala svoj stari stan kao prostor koji se može unajmiti za odmor. Vijest je objavljena prije nekoliko danas na Instagramu, a Airbnb je napomenuo da će "gosti moći pristupiti njenom legendarnom ormaru, spustiti se niz dobro zapamćene stube ispred njezine zgrade (štikle su opcionalne), pa čak i pijuckati Cosmopolitan dok ćete dobiti prilagođeni pozdrav od same Carrie Bradshaw.”

image
AIRBNB
image
AIRBNB

Apartman će biti otvoren samo za dva jednodnevna boravka, 12. i 13. studenoga, a rezervacije se otvaraju tek 8. studenog u 12:00, tako da ćete morati biti pripravni iznad tipkovnice da biste imali priliku boraviti u ovom prostoru. I samo tako, postati Carrie Bradshaw na jednu noć.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. svibanj 2024 01:11