vrhunski dizajn

Skandinavski dizajn na dohvat ruke: Popust u Interi na kolekciju danskog brenda Norr11

 MORTEN BENTZON
Nor11 istovremeno preispituje i traži inspiraciju u tradiciji skandinavskog dizajna, kako bi stvorili bezvremenske komade namještaja

Zagrebački salon namještaja Intera, koji se preselio krajem prošle godine na novu lokaciju u Ulicu kralja Držislava, ubrzo je postao omiljeno mjesto ljubitelja vrhunskog dizajna u interijeru. Istovremeno s preseljenjem na novu adresu Intera je predstavila nekoliko novih skandinavskih brendova, a jedan od najatraktivnijih je danski Norr11, čije ime označava njihovu nordijsku baštinu i datum osnutka, 11. studenoga 2011.

image
Norr11
image
MORTEN BENTZON

Vodeća inspiracija za kolekciju se crpila iz prirode i prirodnih sirovina, što je najviše vidljivo u proizvodima koji često redefiniraju materijale, tehnke izrade i oblike

image
MORTEN BENTZON

Norr11 istovremeno preispituje i traži inspiraciju u tradiciji skandinavskog dizajna, kako bi stvorili bezvremenske komade namještaja. Inspiraciju crpe i iz prirode i prirodnih sirovina, što je vidljivo u proizvodima koji često redefiniraju materijale, tehnike izrade i oblike.

image
MORTEN BENTZON
image
MORTEN BENTZON
image
MORTEN BENTZON

Spajajući kulture svih strana svijeta s jednostavnim skandinavskim principima dizajna, Norr11 generira jedinstvenu perspektivu dizajna namještaja. Iskoristite priliku i navratite do Intere, koja je do 15. svibnja osigurala 20% popusta na cjelokupnu kolekciju, uključujući i rasvjetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 15:54