Idealan odmor

Zimska idila na otoku vitalnosti, Lošinju, u Vitality Hotel Punta po posebnim cijenama

Vitality Hotel Punta

Certificirani je bezglutenski hotel, što znači da su briga o vašem zdravlju, navikama i potrebama ovdje uvijek na prvom mjestu

Prepustite se čarima Vitality Hotel Punta i pobjegnite na zimsko utočište u jednu od najljepših hrvatskih destinacija. Zbog svojih izuzetnih klimatskih karakteristika, 1892. godine otok Lošinj je službeno proglašen klimatskim lječilištem. I danas je Lošinj poznat kao klimatsko lječilište u liječenju bolesti dišnih putova i alergija. Otok je idealan za tjelesni i duševni oporavak te kao idealno utočište za tzv. "digitalni detox". Osim nevjerojatnog pejzaža, šetnica i pješačkih staza, ispunjen je i bogatom poviješću te nudi pregršt opcija za rekreaciju. Vitality Hotel Punta idealno je iskustvo kojem ćete se poželjeti iznova vraćati.

Vitality Hotel Punta otvoren je cijele godine, a u zimskom periodu noćiti možete po "Winter Special" – cijenama koje sežu i do -40%. Ponuda vrijedi do 19. ožujka, a dostupna je za rezervaciju minimalnog boravka od 2 uzastopne noći.

Toplo preporučujemo Vitality Center & Spa, wellness & spa centra inspiriranog učenjima starogrčkog liječnika Hipokrata i njegovim holističkim pristupom zdravlju, a koji ponosno nosi titulu najboljeg wellness utočišta u Hrvatskoj (Croatia‘s Best Wellness Retreat 2022) prema World Spa Awards.

image

Fitness centar

image

Vitality Hotel Punta

Spa centar prostire se na preko 5400 m2 i obuhvaća brojne beauty i kozmetičke tretmane, masaže, parne kupelji, saunu, bazen s morskom vodom, hidromasaže te najmoderniju Technogym teretanu i moderni fitness centar.

Vitality Hotel Punta je certificirani bezglutenski hotel, što znači da su briga o vašem zdravlju, navikama i potrebama ovdje uvijek na prvom mjestu. Jela je, uz prethodnu najavu, moguće alterirati ovisno o alergijama i ostalim potrebama. Nagradite se revitalizirajućim i ljekovitim odmorom kakav zaslužujete uz jedinstveni standard Health & Fitness hotela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:39