POZIV KLUB ŠUMICA

Razgledajte čarobni prostor za vjenčanje, evente, zabavu...

 Martin Ivancan/No Ordinary Studio
Klub Šumica će zainteresirane posjetitelje od 24. do 26. ožujka provesti kroz posebnu šumsku čaroliju

U Sesvetskoj šumi, na adresi Brestovačka cesta 181, nalazi se lijepi prostor za evente. Na 17.000 kvadrata šume smješten je zatvoreni prostor od 730 kvadrata te 190 kvadrata terase, koji su idealni za sve vaše potrebe. Tražite idealan prostor za vjenčanje koje će gosti pamtiti do kraja života? U potrazi ste za mjestom za poslovni događaj kojim će zaposlenici i klijenti biti oduševljeni? Pripremate manju zabavu za obitelj i prijatelje? Klub Šumica ima odgovor na sva ova pitanja, a novost je da će zainteresirane posjetitelje od 24. do 26. ožujka provesti kroz posebnu šumsku čaroliju.

image
Robert Gaspert

Slobodno i bez najave svi mogu doći bilo koji dan od 10 do 20 sati te se upoznati s najnovijim trendovima i stilovima u svijetu uređenja. Posjetitelji će imati priliku probati fine i neobične delicije catering partnera Šumice te popiti poseban koktel koji je napravljen baš u čast Šumice. Uživat će u glazbi najboljih DJ-eva i glazbenih partnera koji će ugođaj napraviti još ugodnijim. Kompleks Šumice ima nekoliko cjelina, ovisno o stilu i potrebama vaše zabave, i pri posjetu svakako se može razgledati svaka od njih. Predstavljanje partnera bit će u velikom prostoru koji se zove Dvorana i ima kapacitet od 200 sjedećih mjesta.

image
Martin Ivancan/No Ordinary Studio

Popratni prostori s garderobom, prostorom za mališane, prostorom za mladenku, prostorom za popratni tim ljudi (fotografi, glazbenici…), veliki šank i terase kroz šumu na etažama. Upravo na šumskim terasama bit će postavljene instalacije i koncept vjenčanja na otvorenom. No svakako se savjetuje da posjetitelji pogledaju i prostore Sjenice i Galerije koji su idealni za manje zabave, ali s puno karaktera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 07:40