ZAROBLJENA U KABINI

Vozačica zaglavila u Tesli: ‘Pečem se kao pile, ni prozor ne mogu spustiti‘

‘Izbezumljena sam, u kabini je 40 stupnjeva, nadam se da neću ostati bez zraka‘, rekla je vlasnica Tesle

Tesla (ilustracija), Brianna Janel zaglavljena u kabini

 Profimedia/ Brianna Janel/TikTok/ screenshot

Brianna Janel iz Kalifornije ostala je ‘zarobljena‘ u svojoj Tesli kada je pokušala ažurirati softver automobila. Brianna je očekivala da će ažuriranje softvera trajati 24 minute, ali je ostala zarobljena u svom vozilu gotovo 40 minuta.

U videu objavljenom na TikToku, pojadala se da je u autu bilo 40 stupnjeva celzijusa te da bi mogla ostati bez zraka.

‘Izbezumljena sam, u kabini je 40 stupnjeva, ne mogu otvoriti vrata ni prozore jer bi tako mogla oštetiti svoj auto. Tako da sam zaglavila ovdje, znojim se i pečem kao pile‘, rekla je zabrinuta Janel.

Na zaslonu automobila bila je prikazana poruka da vožnja i punjenje nisu dostupni dok se ažuriranje softvera ne završi, piše DailyMail.

@brianna__janel Replying to @mm I’M FREE. Thank you for your concerns. Some of you were telling me there was a way I could’ve gotten out but I was afraid to mess up my car. Thats why i said i was stuck lol #tesla #teslatok ♬ original sound - brianna | 2025 BRIDE

Kada je ažuriranje završilo, Brianna je podijelila novi video u kojem je potvrdila da je konačno uspjela izaći iz auta.

‘Unutarnja temperatura je u jednom trenutku bila 46 stupnjeva! Ali, sada sam uspjela uključiti klima uređaj. Nikad se nisam osjećala ovako dobro. Kao da sam se upravo okupala‘, rekla je Brianna.

Ipak, njezine objave nisu naišle na razumijevanje.

Tesla, naime, ima funkciju ‘ručnog otvaranja vrata‘, no Brianna tvrdi da je nije koristila jer se ‘bojala da će joj uništiti auto‘.

‘Vlasnica sam Tesle već šest godina, ali nikada prije nisam pokušala ažurirati automobil dok sjedim u kabini. Savjet svim vlasnicima je da ne ažuriraju auto dok sjede unutra. Najbolje je to napraviti preko noći, dok spavate‘, zaključila je vlasnica Tesle.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 17:16