POGLEDAJTE VIDEO

Milijarder poželio imati Rolls-Royce u svom penthouseu. Digao ga je na 44. kat

Ovo nije prvi put da vidimo apsurdno bogatog pojedinca da radi ovako nešto
 kurdistan.millionare.cars/ Instagram/screenshot

Ponekad mi "obični smrtnici" ne možemo zamisliti što su bogati sve u stanju poželjeti i što će učiniti ne bi li im se ta želja ostvarila.

Tako je jedan kineski milijarder odlučio smjestiti luksuzni Rolls-Royce Ghost u svoj penthouse na 44. katu nebodera, valjda da bi impresionirao prijatelje i posjetitelje.

Naravno, ogromni teški auto nije stao u lift pa je na gotovo 200 metara visine morao biti podignut dizalicom. Kako to nije nimalo jednostavno vlasnik je morao angažirati konstruktorsku tvrtku koja je napravila specijalni čelični kavez za auto. Kavez je zatim spojen na tri jake čelične sajle i podignut uz pomoć specijalne dizalice.

Snimke i slike podijeljene na društvenim mrežama pokazuju da je automobil podignut do 44. kata bez većih problema prije nego što ga je tim radnika pomoću čeličnih užadi privukao na terasu.

Iako je prilično zanimljivo vidjeti kako se automobil diže u stan, pitamo se što će biti kada auto vlasniku dosadi ili ga poželi voziti.

Prije ili kasnije morat će opet platiti ogroman iznos za novu operaciju spuštanja auta na zemlju, no milijarderima tako nešto očito ne predstavlja problem.

Ovo nije prvi put da vidimo apsurdno bogatog pojedinca da radi ovako nešto. U svibnju je multimilijunaš u Melbourneu, u Australiji, sportski McLaren Senna GTR digao dizalicom u svoj penthouse na 57. katu.

Vlasnik je tada priznao da će automobil vjerojatno morati provesti "ostatak svojih dana" u stanu jer bi ga bilo gotovo nemoguće spustiti na zemlju.

Šteta s obzirom na to o kako se rasnom i rijetkom autu radi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 02:11