TOTALNA ŠTETA

Kako je ovo preživio? Jurećim Lamborghinijem podletio pod kamion

Osim sreće veliku ulogu u tome da je preživio igrala je i visina automobila koji se potpuno podvukao pod prikolicu tegljača
 Normal Guy SuperCar /Facebook

Vozač Lamborghinija Aventadora imao je ludu sreću što je strašnu nesreću, u kojoj se velikom brzinom zabio pod veliki tegljač s prikolicom, preživio gotovo neokrznut.

Osim sreće veliku ulogu u tome da je preživio igrala je i visina automobila koji se, sudeći po fotografiji, potpuno podvukao pod prikolicu kamiona. Vozač je prošao samo s lakšim ozljedama, a situacija bi vjerojatno bila puno gora da je vozio neki viši auto.

Fotografije nesreće, koja se dogodila 22. srpnja u američkoj saveznoj državi Georgiji, prikazuju Aventador zaglavljen i spljošten ispod stražnjeg dijela prikolice tegljača.

Policija je objavila da je auto vozio 36-godišnji Spencer Hyde. Policija je prije nesreće dobila dojave o tome da se autocestom kreće Lamborghini brzinom mnogo većom od dopuštene.

Navodno je jurio brže od 160 km/h. Policija sumnja da se Hyde zabio u prikolicu nakon što je izgubio kontrolu nad automobilom "pri velikoj brzini".

Fotografija snimljena nakon nesreće otkriva da je na automobilu nastala velika, sasvim sigurno totalna šteta. Automobilu je otpao prednji lijevi kotač, čitav krov je udubljen, razbijen je pokrov motora, a aktivirali su se i svi zračni jastuci. Prednji dio nije vidljiv, no vjerojatno je šteta na njemu vjerojatno još veća.

Pravo je čudo što su se krilna vrata automobila mogla otvoriti nakon nesreće.

Iako je ova nesreća prošla bez ozbiljnijih posljednica za ljude i druga vozila, ona je dobar podsjetnik na to zašto ni na autocesti ne biste trebali pretjerano juriti, čak ni u najboljem automobilu među koje svakako spada Aventador.

Vozač je svoju lekciju vjerojatno naučio, a sada će se još suočiti s prijavama koje će protiv njega podignuti policija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 22:53