ni ladislav ilčić se ovog ne bi sjetio

'Ženska mastrubacija može otvoriti vrata pakla! Opsjedat će vas demoni, a orgazam donijeti samo privremeno olakšanje'


Daniel Radman
05.09.2019.18:00
'Ženska mastrubacija može otvoriti vrata pakla! Opsjedat će vas demoni, a orgazam donijeti samo privremeno olakšanje'
iStock

sažeto

Tvrdnje su to katoličkog autora Majora Macka iz američke kršćanske zajednice 'Eden Decoded'


Daniel Radman
05.09.2019.18:00

Predsjednik HRAST-a Ladislav Ilčić ušao je u anale svojom izjavom iz 2011. godine, kada je ustvrdio da nikad u životu nije masturbirao. "Neki će misliti da sam luđak, ali mislim da zbog toga nisam freak. Osjećam se kao normalna i zdrava osoba zbog toga", rekao je i iznio stav kako je 'masturbacija štetno zlorabljenje seksualnosti'.

U usporedbi s vijestima koje stižu iz Amerike – a izjave potpisuje kršćanski pisac Mack Major iz zajednice 'Eden Decoded' – Ilčić je sve samo ne čudak jer Majorove tvrdnje idu znatno dalje, on pak smatra da masturbacija može otvoriti vrata pakla!

Muškarci nisu u opasnosti!

Damjan Tadic / CROPIX

Ipak, muškarci koji se samozadovoljavaju imaju veliku prednost, samo ženska masturbacija je kadra to učiniti!

Major je još prije tri godine napisao ove tvrdnje, s vremenom očito nije promijenio mišljenje pa to i dalje voli podcrtati.

"Masturbacija je direktan put prema Sotoni. Ne postoji ništa normalno u tome. To je bio i još uvijek jest 'broj jedan' način na koji kršćanske žene truju svoje duše i duše svoje djece", smatra Mack, a time, procjenjuje, ujedno i smanjuju svoje šanse za spasenjem.

Ključ je u igračkama za seks

Posebno upozorava na jednu stvar, a to je korištenje igračaka za seks. Smatra da se dilda i slična pomagala koriste već tisućama godina u demonskim seksualnim ritualima te da je to bio jedan od glavnih načina na koji su pogani prizivali demone. Stoga apelira na sve kršćanke da čim prije izbace te igračke iz svojih domova.

Sve dok su igračke u njihovim sobama postoji prolaz između demonskog carstva i života žena, mišljenja je Mack.

"To će vas natjerati da masturbirate, čak i kad to ne želite."

Znanost nema odgovora na demone

iStock

"Tako snažno će vas voditi nagon da se poigrate sa sobom da će vam orgazam donijeti samo privremeno olakšanje", dodao je.

Naravno, znanost smatra upravo suprotno. Postoje istraživanja koja govore oko pozitivnog utjecaja masturbacije na zdravlje, bilo da je riječ o ženskoj ili muškoj. Na Mackovu žalost, znanost nije potvrdila postojanje seksualnih demona pa se za njih ne može reći kako utječu na zdravlje.

masturbacija

igračke

dildo

seksualni demoni

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter