foto: OD SVEGA BAŠ TO?

Žene su poludjele za popularnim džemperom, no muškarci su primijetili jedan 'bezobrazan' detalj. Ipak, reakcija proizvođača je neprocjenjiva


100posto
01.11.2019.10:30
Žene su poludjele za popularnim džemperom, no muškarci su primijetili jedan 'bezobrazan' detalj. Ipak, reakcija proizvođača je neprocjenjiva
iStock

sažeto

Cure očito nisu primijetile, a frajeri jesu, da uzorak na džemperu neodoljivo podsjeća na ženske grudi


100posto
01.11.2019.10:30

Sezona vunenih džempera je i službeno otvorena, a nakon niza godina ponovno su moderni modeli s klasičnim zimskim detaljima poput pahuljica i božićnih drvca. Jedan takav džemper potpuno je zaludio žene diljem svijeta, iako je njegova cijena čak 82 dolara. Model Felicity Fair Isle brenda FatFace prodaje se kao sumanut, žene ga obožavaju, no muškarci im se smiju zbog jednog detalja. 

Opsjednuti grudima

Naime, cure očito nisu primijetile, a frajeri jesu, da uzorak na džemperu neodoljivo podsjeća na ženske grudi. Jedan je korisnik društvenih mreža primijetio tu 'podudarnost' pa su muškarci krenuli s duhovitim komentarima, pri čemu su neki sugerirali ženama da pulover nose tako da uzorak dojki bude na mjestu 'pravih', posebno u slučaju onih koje prirodno baš i nisu obdarene. 

Brend smislio odlično reakciju na ismijavanje

No, brend je na čitavu priču imao super reakciju. Odlučili su medijsku pažnju usmjeriti na dobrotvorne svrhe. Na Twitteru su napisali: 'Pozdravite džemper o kojem svi pričaju. Iako look s cicama nije bio onaj kojem su naši dizajneri težili, prihvatit ćemo ga i zgrabiti život za grudi. 10 posto od prodaje tog modela donirat ćemo dobrotvornoj organizaciji za podizanje svijesti o raku dojke @CoppaFeelPeople!".

zima

muškarci

grudi

džemperić

newsletter

Prijavite se na Newsletter