video: suludi viralni trend

Pokušavaju li nas tinejdžerke uvjeriti da je jedenje korištenih tampona normalno?


100posto
23.09.2019.17:00
Pokušavaju li nas tinejdžerke uvjeriti da je jedenje korištenih tampona normalno?
Screenshot/ YouTube

sažeto

Objašnjenje koje su ponudile još je luđe od samog čina


100posto
23.09.2019.17:00

Društvenim mrežama kruže odvratne video snimke u kojima tinejdžerke, kako se čini, jedu svoje korištene tampone. No, kako znamo, tinejdžeri rado muljaju, pa se nakon inicijalnog šoka ispostavilo da se radi o psini kojom dečke pokušavaju uvjeriti da cure to zaista rade.

Iz zafrkancije započele odvratan viralni trend

Sve je počelo kada je korisnica TikToka, 18-godišnja Caroline Majcher iz Toronta, objasnila "koliko točno momci nemaju pojma jer je baš tog dana s njima pričala o mjesečnici i oni nisu znali da cure jedu svoje tampone nakon što su ih iskoristile kako bi nadoknadile krv koju su upravo izgubile."

Uvjerene da će to biti urnebesno smiješno, mnoge su tinejdžerke počele objavljivati video snimke u kojima ovu odvratnu praksu dijele s muškim prijateljima koji sve to u nevjerici slušaju i tako je rođen nov i odvratan viralni trend.

"Strašno su skupi, zar očekujete da bacamo novac?", šali se jedna korisnica. Majcher je u razgovoru za BuzzFeed objasnila pozadinu ove prevare.

"Vjerovala sam da mogu smisliti bilo kakvu laž o curama, te da će ju svaki dečko povjerovati".

Prokuhavali uloške i konzumirali tekućinu da bi 'lebdjeli'

No, sve je zafrkancija do trenutka kada više nije smiješno, jer slučajevi u kojima su tinejdžeri prokuhavali uloške i konzumirali nastalu tekućinu zabilježeni su u Indoneziji. Kako je javila tamošnja Nacionalna agencija za narkotike, spojevi koji su korišteni za dezinfekciju uložaka uzrokuju omamljenost, halucinacije i osjećaj "lebdenja".

Policija je privela nekoliko tinejdžera zbog proizvodnje "rakije" od uložaka, a uglavnom se radilo o malom broju djece iz najsiromašnijih dijelova Indonezije, a nikako o trendu među lokalnom omladinom.

trend

menstruacija

tinejdžeri

viralno

krv

tamponi

ulošci

newsletter

Prijavite se na Newsletter