želimo li baš znati za sve propuštene prilike?

Zašto će Facebookova aplikacija unijeti popriličnu nervozu na tržište dejtinga, a zbog jedne stvari mnogi će poludjeti za njome


100posto
06.09.2019.18:00
Zašto će Facebookova aplikacija unijeti popriličnu nervozu na tržište dejtinga, a zbog jedne stvari mnogi će poludjeti za njome
Reuters

sažeto

Jedna od funkcionalnosti bit će i obavijest o "promašenoj prilici" za upoznavanje s ljudima koji su bili na istom događaju kao vi


100posto
06.09.2019.18:00

Godinu dana nakon testiranja na tržištu Kolumbije, Facebook dejting stiže i u ostaka svijeta, a ideja servisa je povezati korisnike koji imaju ista zanimanja, a nemaju status prijatelja na toj mreži.

Tako će oni koji se budu prijavili moći kreirati svoj profil i potom će biti spojeni s prijateljima svojih prijatelja ili pak ljudima koji nisu uopće u njihovom okruženju na mreži.

Propuštena prilika

Profimedia

Korisnici će moći odgovarati na pitanja o svojoj osobnosti, a također će moći slati lajkove i direktne poruke nepoznatim korisnicima na toj platformi. Facebook Dating će se povezati sa postojećim profilom korisnika i mrežom prijatelja, ali i njihovim prijateljima, lajkovima i eventima. Jedna od funkcionalnosti bit će i obavijest o "promašenoj prilici" za upoznavanje s ljudima koji su bili na istom događaju kao vi.

Kako su iz Facebooka poručili  sadašnji korisnici najpopularnije društvene mreže nisu zaboravljeni tako će funkcija "Secret Crush" omogućiti ljudima da pokažu interes za maksimum devet prijatelja na Facebooku i Instagramu.

Tvrde da će zaštititi osobne podatke

Profimedia

Nakon iskustva s problemima oko narušavanja privatnosti korisnika, odnosno njihovih podataka, Facebook ističe da je dejting servis potpuno dobrovoljan i da će podaci korisnika biti dobro zaštićeni.

"Ako nema potpune zaštite korisničkih podataka, ovaj servis neće uspjeti, zato smo cijeli sustav zaštite izgradili iz početka", poručili su. A koliko u tome ima istine vjerujemo da će se uskoro i pokazati.

Prema predviđanjima stručnjaka Facebook dejting servis ima veliki potencijal da promjeni situaciju na tržištu online dejting aplikacija. A sigurno im je i plus što neće imati reklama, što će vjerojatno privući još više ljudi na ovu platformu.

Facebook

dejting aplikacija

newsletter

Prijavite se na Newsletter