Bila sam u savršenoj vezi, a onda me dečko prevario

Vratila sam mu milo za drago, bila mu iza leđa s 20 tipova, ali se sad osjećam samo još jadnije. A najgore u toj priči?


100posto
26.04.2019.18:00
Vratila sam mu milo za drago, bila mu iza leđa s 20 tipova, ali se sad osjećam samo još jadnije. A najgore u toj priči?
iStock

sažeto

Naša Ptica ovaj tjedan u red dovodi Karmen, djevojku koja se gadno opekla kad se povela za onom starobiblijskom oko za oko, afera za aferu


100posto
26.04.2019.18:00

Draga Ptico,

U posljednjih sam nekoliko mjeseci svog dečka prevarila s više od 20 tipova. Jasno mi je da zvučim kao najgora žena na svijetu, ali on je mene prevario prvi.

Radim u jednom kafiću i stvarno volim svoj posao. Zabavno je i uvijek upoznajem neke nove zanimljive ljude. 

Jedne mi se večeri tako krenuo upucavati neki lik. Bilo je to tjedan dana nakon što sam u dečkovom telefonu pronašla dokaze da me vara.

Ovaj lik mi se učinio stvarno super. Pričao mi je da je slučajno završio sam u birtiji i žalio se da to i nije baš njegov đir. Razgovor je bio super. Pričekao je da mi završi smjena i nakon toga smo otišli do njega na cugu.

Čim smo prešli prag poljubio me, a ja sam mu uzvratila. Bila sam bijesna na dečka jer me prevario i godilo mi je što me netko zapravo želi. Večer je završila ludim seksom.

Nikad se mu kasnije nisam javila, ali sam dva dana nakon njega završila s drugim tipom. Takve su se avanture s nepoznatim likovima odjednom počele nizati jedna za drugom.

Problem je u tome što mene peče savjest. Prvih par godina s dečkom bilo je sjajno, ali sve se promijenilo nakon što sam shvatila da me vara. Čak mi je sve i priznao, ali samo zato što je cura s kojom me vara prijetila da će me pronaći i sve mi ispričati pa ju je on odlučio preduhitriti.

Rekao mi je da mu ništa nije značila i da je između njih gotovo.

Naš je seksualni život otad nikakav. Čak mi više niti ne prilazi, a ja se zbog svega osjećam jasno, poniženo i nepoželjno.

Mislila sam da ću se, ako mu vratim milo za drago, osjećati bolje, ali ja se osjećam samo još gore. Da stvar bude gora, uskoro bismo se trebali vjenčati, ali ja više nisam sigurna da smo jedno za drugo.

Što da radim?

Karmen

Pa, draga moja Karmen,

rijetko se na ovoj žici događa da ćorava koka ćoravu koku gađa kukuruzom. Ovo je iznimka.

Ne znam jesi li ispala iz nekog erotskog filma, korejske drame ili meksičke sapunjare, ali nije dobro – što da ti tu sad mažem oči kuruznim brašnom.

Milo za drago nikad nije rješenje. Mislim da si i sama dovoljno stara da to shvatiš i bez laprdanja jedne stare koke zrele za juhu.

Seks je, s druge strane, rješenje uvijek, iako ne možda za svakoga. Ti si, očito, živi primjer i živjet ćeš da pričaš.

No, ne brini brigu. Mi ovdje na ovom portalu ne vjerujemo u ograničavanja bilo koje vrste dok ono što ljudi rade nije na štetu drugima niti pak osuđujemo. U Hrvatistanu ionako postoji dovoljno veleuglednih gospođa s perlama oko vrata koje to rade s krunicom u ruci dok iza zatvorenih vrata svršavaju na Pedeset nijansi sive ili slično štivo lakih nota i blago devijantne erotike namijenjeno frustriranim frigidnim utičnicama.

Ali ti si se, draga moja, krilo na na srce, baš ono, kako bi narod rekao, dobro zaje*ala. Upala si u začarani krug neobaveznog, besadržajnog i besmislenog seksa. Ovisnost je ovisnost, a nije samo heroin droga s koje se treba skidati.

Bit ću kratka, ti si bila duga, a mojim čitateljima koncentracija pada brže od šansi za spas Uljanika.

Okani se kretena, zaliži svoje rane i onda radi što i s kim te volja. Kvragu, okupi selo i rokaj, ako je to ono što želiš. Tvoje je tijelo, tvoja je vagina, ne srami se sebe. Budi svoja. Nekad treba imati muda.

Samo to nemoj raditi zbog krivih razloga jer, kao što si se dosad već uvjerila, ukopat će se samo dublje u đub*e. Pazi da ti krv ne pregori, to je zadnje što ti sad treba!

Glavu gore, noge skupa barem dok se ne skockaš i petama vjetra koliko ga god uspiješ uzjahati da se što brže makneš iz ove toksične situacije u kojoj si zapela.

Do idućeg orgazma,

Tvoja Ptica

Posebne napomene

Riječ je o (crno)humornoj reakciji na našu otužnu stvarnost čiji je jedini i isključivi cilj nasmijati čitatelje. Ograđujemo se od odgovornosti budući da računamo na vaš zdrav razum kad su u pitanju savjeti koje ćete pronaći u odgovorima.

Dijagnoze, a shodno tome i terapije, ponavljamo, postavljati mogu samo za to stručno osposobljeni ljudi, što mi nismo, ali se zato s vremena na vrijeme nasmijati možemo svi. 

Želite li i vi, nakon svega, našu Pticu priupitati za koji savjet, javite joj se diskretno na [email protected]. Zasigurno ćete pogriješiti!

draga ptico

antisavjeti

newsletter

Prijavite se na Newsletter