Video: Adrenalin joj je drugo ime

Vjeverica koja skija na vodi Twiggy otišla u mirovinu nakon 10 godina karijere


100posto
24.07.2018.11:30
Vjeverica koja skija na vodi Twiggy otišla u mirovinu nakon 10 godina karijere
Facebook

sažeto

Obitelj Best od '70-ih trenira vjeverice da skijaju na vodi dok ih vuče mali gliser na baterije


100posto
24.07.2018.11:30

Twiggy, vjeverica koja skija na vodi otišla je u zasluženu mirovinu. Atrakcija i sportska vjeverica poznata je i priznat au svijetu ekstremnih sportova, pojavila se u nekoliko filmova i jednom video spotu. Sada je vlasnica Lou Ann Best odlučila da je vrijeme za povlačenje sa scene. Posljednje krugove krzneni adrenalinac odvozio je na događanju X Games u Minneapolisu.

Kao i uvijek Twiggy je na sebi imala mini prsluk za spašavanje, a u bazenu ju je vukao gliser na daljinsko upravljanje. Twiggy je sedma vjeverica u nizu Twiggyca otkako su ih supružnici Best počeli trenirati 70-ih. Nakon umirovljenja vjeverice nastavljaju živjeti s obitelji kao njihovi ljubimci.

Sve je počelo kao šala, 1978. obitelj je živjela na Floridi gdje su nakon uragana spasila malenu vjevericu. Chuck i Lou Ann su je vodili po svuda, čak i na kampiranje, a sjedila im je na ramenima kada bi njih dvoje bili u vodi. S vremena na vrijeme vjeverica bi zaronila da se ohladi.

Nakon što je kćerki kupio brod na daljinsko upravljanje u zafrkanciji s prijateljima Chuck je izvalio: "Moram naučiti voziti brod kako bi svoju vjevericu naučio da skija na vodi". A to su onda i učinili.

Posljednja skijajuća vjeverica na vodi je provela 10 godina, a sada sprema svoj sigurnosni prsluk i skije i ostatak života provodi isključivo jedući lješnjake i prisjećajući se dana ponosa i slave.

Twiggyskis.com

Twiggyskis.com

Facebook

Twiggyskis.com

Facebook

ekstremni sportovi

vjeverica

twiggy

skijanje na vodi

newsletter

Prijavite se na Newsletter