ŠOKIRALA REAKCIJOM

Vidjela sam fotografiju na kojoj je moj suprug s bivšom djevojkom, zagrljeni su i zaljubljeni. Nekad bih pukla od bijesa, a danas ne...


100posto
02.06.2019.12:00
Vidjela sam fotografiju na kojoj je moj suprug s bivšom djevojkom, zagrljeni su i zaljubljeni. Nekad bih pukla od bijesa, a danas ne...
Facebook

sažeto

'Da, on djeluje sretno na slici otprije 10 godina. Ali nikada nije bio sretniji nego sada, s nama, kada je konačno dobio sve za što se molio', kaže 30-godišnja Amerikanka


100posto
02.06.2019.12:00

"Na Facebooku mi je iskočila fotografija koja me je trgnula. Na njoj su moj suprug i njegova bivša djevojka, zagrljeni i zaljubljeni. Netko ga je na njoj tagirao i iskočila je meni.

On je čvrsto drži u naručju i smiješi se. Da imam 20 godina, proključala bih od bijesa. Međutim, imam 30 godina i zbog svega sam se nasmješila", piše Jade North, blogerica iz Južne Karoline.

Njezin zanimljiv i inspirativan status prenosimo u cijelosti:

"Danas, nakon osam godina braka, logično je da se samo nasmijem na tu sliku svog muža s njegovom bivšom djevojkom. Fotografija je nastala prije 10 godina, a on i ja smo zajedno posljednjih devet i pol. Naša ljubav preživjela je mnoge teške trenutke i dobili smo dvoje djece koja su nam upotpunila život.

A ta druga slika, ona pokazuje neko drugo vrijeme njegovog života, kada nije ni sanjao što ga sve čeka.

Na toj slici se ne vidi njegov pogled koji mi uputi svakog jutra prije nego što ode na posao. Taj pogled govori da sam i dalje najbolja odluka koju je donio.

Nijedna slika ne može pokazati ni kako mu oči zasjaju kada se pojavim iz kupaonice poslije sat i pol vremena, potpuno dotjerana za njega. Taj pogled govori koliko i dalje cijeni svaki napor koji uložim za njega.

Nema ni slike koja može pokazati kako je sklopio oči na dan našeg vjenčanja i pred oltarom se zakleo na vječnu ljubav meni.

Nema ni te slike na kojoj on plače kraj mene dok na svijet donosim našu djecu. Taj ponos i sreću ne može uhvatiti nikakva kamera.

Nema ni kamere koja može uhvatiti jedno naše obično lijeno nedjeljno jutro, kada on, ja i naša deca jednostavno ležimo u krevetu i smijemo se.

Da, on djeluje sretno na slici otprije 10 godina. Ali nikada nije bio sretniji nego sada, s nama, kada je konačno dobio sve za što se molio.

Nekad je teško gledati stare fotografije. Tu su nekad i sjećanja koja želite izbrisati. Ali svakako su to dobri podsjetnici promašaja koji su nas doveli do ovog trenutka u kome smo sretni.

ljubav

brak

društvene mreže

zaljubljenost

newsletter

Prijavite se na Newsletter