JESTE LI SPREMNI ZA LJUBAV?

Vrijeme je za nove i stabilne ljubavne početke, ako nešto krene krivo, optužite retrogradni Merkur


Vedrana Sunko
13.07.2019.08:00
Vrijeme je za nove i stabilne ljubavne početke, ako nešto krene krivo, optužite retrogradni Merkur
iStock

sažeto

Venera je u znaku Raka do 27. srpnja, a onda prelazi u vatrenog Lava i njen utjecaj postaje još jači kada su u pitanju želje našeg srca


Vedrana Sunko
13.07.2019.08:00

Venera je ušla u znak Raka 3. srpnja 2019. godine i sada polako mijenja našu viziju ljubavi, budi osjećaje  i vodi nas na neko sasvim drugačije romantično putovanje.

Umjesto poletnosti, neobaveznog flerata i zavođenja, fokusirat ćemo se na pronalaženje stabilnosti i mira u ljubavi. Bez obzira da li smo slobodni ili smo u vezi.

Venera je u znaku Raka do 27. srpnja, a onda prelazi u vatrenog Lava i njen utjecaj postaje još jači kada su u pitanju želje našeg srca.

via GIPHY

Venera predstavlja planetu koja diktira pravila u ljubavi i utječe na to kako doživljavamo romantične veze i kako se odnosimo prema partneru.

Dok je u Raku, Venerina energija je mnogo jača. Rak je vodeni znak, a s Venerom predstavlja magičan spoj. Rak je jedan od emotivnijih znakova i bavi se iskrenim odnosima.

Venera je ljubav, a Rak je obitelj. Zato je ova kombinacija usmjerena na važne promjene u ljubavi, poput braka, početka zajedničkog života i otkrivanja najiskrenijih osjećaja.

Venera je ušla u znak Raka samo jedan dan nakon što je u istom znaku boravio Mladi mjesec u kombinaciji s potpunim solarnim pomračenjem. Ovaj planetarni ples donio nam je novi početak kada su u pitanju obiteljski i romantični odnosi.

Utjecaj retrogradnog Merkura poticat će nas da se osvrnemo i pogledamo unazad kada su u pitanju ljubavni odnosi. Potražit ćemo greške iz prošlosti koje i sada remete naš ljubavni plan. Naučit ćemo oprostiti, ispraviti propuste i polako uvesti red u ljubav. Mnogi parovi će se pomiriti, mnogi će pronaći u sebi nadu za novi početak.

ljubav

horoskop

ljubavni horoskop

Venera

newsletter

Prijavite se na Newsletter