TAJNI ŽIVOT ZAGREBAČKOG SWINGERA

'Već smo si dosadili nakon 15 godina braka, a onda smo se poseksali s drugim parom i otad ispunjavamo sve svoje fantazije...'


100posto
03.08.2018.21:00
'Već smo si dosadili nakon 15 godina braka, a onda smo se poseksali s drugim parom i otad ispunjavamo sve svoje fantazije...'
Profimedia

sažeto

Muškarac je za 100posto otvoreno ispričao kako je u četrdesetima sa suprugom otkrio novu strast


100posto
03.08.2018.21:00

Skupa smo od kraja srednje škole, odrasli smo skupa u malom slavonskom mjestu. Ja sam otišao studirati u Zagreb, a ona je ostala raditi kod kuće. Bili smo ludo zaljubljeni, posjećivali smo se vikendom i nije nam padao na pamet prekid. Znao sam je prevariti, ali ništa ozbiljno, volio sam nju. Jednostavno, obožavam seks i ne mogu dugo bez njega.

Kad sam diplomirao, brzo smo se oženili i doveo sam ju u grad. U braku smo već 15 godina. Bilo je uspona i padova, kao i svima. Podstanarstva i razni poslovi su nas prilično iscrpili, a onda i dvoje djece u tri godine. Njoj baš i nije bilo do seksa. Stalno je bila umorna.

Ja sam ‘gorio’ u sebi. Imao sam poneku avanturu, ali sam se zbog svega osjećao loše. Supruga je sumnjala, ali nikad ni nije ništa rekla.

Informatičar sam u uglednoj firmi i često putujem. Prije tri godine išao sam na nekoliko dana u Veliku Britaniju i poveo sam suprugu. U to vrijeme seks nam je bio na totalnoj nuli. Često sam maštao o swinganju, to me uvijek palilo. Pratio sam forume i stalno sam priželjkivao to iskustvo.

U početku smo bili svaki sa svojim parom, a onda mi je prišla ta druga žena...

Jedna večeri dok smo šetali Londonom naišao sam na klub kojeg sam našao surfajući, pisalo je da je swingerski raj. Predložio sam ženi da uđemo, iz čiste znatiželje. Nevjerojatno, ali pristala je. Na ulazu su nam objasnili pravila ponašanja. Ukratko, upoznaješ parove i u razgovoru s njima odlučuješ idete li u akciju ili ne. Nagovaranje nije dopušteno. Smijuljili smo se, sve smo to dosta neobavezno shvatili.

Klub je imao saunu, jacuzzi, sobu za gledanje pornića, tuševe i sobe za ‘igru’. Sjeli smo kraj jednog para u kasnim tridesetima. Žena je bila prezgodna plavuša i napalio sam se samo od pogleda na nju. Rekli smo im da nemamo iskustva pa su nam predložili da odemo s njima u sobu pa ih malo gledamo. Supruga je djelovalo uzbuđeno, ali pozitivno. Već je popila nekoliko pića i potpuno je prihvatila ovu igru.

Nije nam dugo trebalo, a već smo i mi bili u ljubavnom klinču. U početku smo bili svaki sa svojim parom, a onda nam je prišla ta druga žena i krenula me ljubiti. Moja supruga uopće nije bila ljubomorna nego je postala još napaljenija. Uskoro sam ja zadovoljavao tuđu ženu, a nepoznati muškarac moju.

Nikada nisam osjetio toliki užitak. Doslovno, kao da mi je bio prvi seks u životu, samo u paru.

Nakon svega pred jutro smo otišli u hotel. Ujutro je između mene i supruge bilo malo neugodno, jedva smo se pogledali u oči. No, kad smo počeli razgovarati shvatili smo da nam se svidjelo.

Kad smo se vratili u Zagreb, tjednima nisam mogao izbaciti slike tu ludu noć iz glave. Seks sa suprugom postao je bolji nego ikad, a i ona je bila sve otvorenija. Čak smo počeli gledati porniće skupa.

Predložio sam joj da za vikend odemo u jedne poznate toplice. Djeca su nam osnovnoškolci i puno ih je lakše ostaviti baki za vikend. Bili smo uzbuđeni kao neki klinci. I taj vikend smo se seksali s drugima. Čak s dva para. Bilo nam je opet odlično. Počeo sam ispunjavati sve svoje fantazije za koje sam mislio da neću nikada uspjeti ispuniti.

Pali me kad mi se supruga seksa sa drugim. A ona je moja

Parove upoznajemo uglavnom preko oglasnika, tipa Smokva i slično. Napravili smo profil. Moja supruga se obožava fotkati pa smo složili galeriju od koje ti se zavrti u glavi.

Poslije upoznavanja obično odemo na večeru svi skupa ili u neki klub. Ukoliko svi četvoro kliknemo odlazimo u unajmljeni stan ili u hotel. Uvijek se prvo seksamo parovi jedni kraj drugih, no dozvoljeno je dirati i tuđe partnere. Pa kud nas strast odvede. Ne smije biti prisile. Uvijek se trudim da ljepši spol uživa. To mi je važno.

Neke žene s kojima smo se seksali su izuzetno atraktivne. Uvijek mu je bio važan fizički izgled. I sam jako pazim na svoje tijelo i redovito vježbam. A i moja supruga izgleda bolje nego ikad. Uvijek je bila zgodna, ali sad je vau. Platio sam joj lani i silikone u grudima, a ponekad ode na botox. Ipak smo mi već u četrdesetima. Jako me pali kad vidim drugog muškarca koji je požudno uzima. A ona je moja.

Imamo jedan par iz Beograda s kojim se redovito čujemo i kad god možemo se skupa nađemo u Rovinju. Tamo imamo omiljeni klub gdje smo već redoviti gosti.

Početkom ljeta bili smo s njima i još dva para na jedrenju. To je bilo iskustvo života. Teško je to objasniti nekome tko ne može razdvojiti ljubav od užitka, ali mi smo to uspjeli. Ljubomora je primitivna emocija. Osim toga, to je samo seks i ništa više. Bitno je da nakon svega nas dvoje uvijek odlazimo kao par.  

Nismo nikad swingali u Zagrebu. Ne osjećamo se opušteno. Još više supruga, stalno se boji da ne bi naletjeli na nekog poznanika.

No, ja se nimalo ne zabrinjavam oko toga. Monogamni parovi se isto seksaju i o tome ne pričaju pred svojom djecom i prijateljima. Isto tako i mi. Ne smatram da se ikoga tiče naš seksualni život. 

seks

ljubavna veza

swingeri

tabu

swinganje

newsletter

Prijavite se na Newsletter