svi pričaju o isprici ovog vatrogasca

Vatrogasci spasili kuću od požara pa ostavili poruku i ispriku vlasniku koja ga je toliko oduševila i dirnula da ju je podijelio na društvenim mrežama


100posto
14.11.2019.08:30
Vatrogasci spasili kuću od požara pa ostavili poruku i ispriku vlasniku koja ga je toliko oduševila i dirnula da ju je podijelio na društvenim mrežama
Stevo Vasiljevic/Reuters

sažeto

Premda je Sekfyjeva kuća spašena, u njoj se trenutačno ne može živjeti


100posto
14.11.2019.08:30

Australac Paul Sekfy na svojim društvenim mrežama podijelio je poruku vatrogasaca koji su spasili njegovu kuću od požara, a nakon herojskog čina ostavili su poruku i ispričali se što su popili mlijeko iz njegova frižidera. Sekfy se vratio u svoj dom u Južnom Welsu te ondje zatekao poruku vatrogasaca koju je ubrzo podijelio na svom Facebooku i koja ga je dirnula do suza: "Zadovoljstvo nam je što smo uspjeli spasiti vašu kuću. P.S. Dugujemo vam mlijeko", pisalo je u poruci.

Sekfy je poruku pronašao u kuhinji, a u njoj su se vatrogasci ispričali što od vatre nisu uspjeli spasiti i i spremište pokraj kuće, ali Sekfy je kazao da bolju poruku nije dobi još od jutra nakon vjenčanja. 

Nakon što je objavio fotografiju s porukom, ona je postala viralni hit, a stigla je i do vatrogasca koji ju je napisao.

Isprike na strašnom rukopisu

"Drago mi je što je poruka stigla do vas", odgovorio je vatrogasac, dodavši: "Sklonili smo se u vašu kuću i onda ugledali frižider", te se ispričao na užasnom rukopisu uz objašnjenje da je bilo "kasno i da se ništa nije vidjelo".

"Zadovoljstvo nam je što smo uspjeli napraviti nešto pozitivno u tako strašnim uvjetima", nadodao je vatrogasac.

Premda je Sekfyjeva kuća spašena, u njoj se trenutačno ne može živjeti.

"Nema struje ni vode. Prljavo je i vjerojatno će sve biti puno dima još tjedan dana", napisao je.

Australija se već danima bori s požarima u kojima su dosad stradale tri osobe te je izgorjelo 150 kuća. Više od 60 požara gori u Novome Južnom Welsu.

vatrogasci

Australija

požari

poruka

newsletter

Prijavite se na Newsletter