Mladenka iz noćne more

Uzvanicima zadala dress code: 'Bitno je da sve bude savršeno jer ako vi izgledate kao smeće i mi ćemo izgledati kao smeće'


100posto
09.12.2018.12:00
Uzvanicima zadala dress code: 'Bitno je da sve  bude savršeno jer ako vi izgledate kao smeće i mi ćemo izgledati kao smeće'
iStock

sažeto

Ona i budući suprug zatražili su od gostiju na svojoj svadbi da u izgled ulože najmanje 1000 dolara


100posto
09.12.2018.12:00

"Podsjećam vas da se radi o vrlo otmjenoj lokaciji i bitno je da izgledamo savršeno. Molim vas, ako vi izgledate kao smeće i mi ćemo izgledati kao smeće. Šalu na stranu, želimo da u outfit uložite najmanje 1000 dolara", napisala je havajska mladenka u poruci svojim uzvanicima.

No, nije stala na tome. Od žena koje teže do 73 kilograma zatražila je da odjenu zelene baršunaste veste i narančaste baršunaste hlače, Burberry šal i skupocjene Louboutin štikle čiji će crveni džon, objasnila je, izazvati nevjerojatan efekt.

Muškarci koji teže do 90 kilograma moraju odjenuti ljubičaste, čupave jakne, šilterice, bijele tenisice. Uz to će u rukama morati nositi štapiće koji svjetle u mraku.

Žene iznad 73 kilograma moli se da se odjenu u crno, a muškarce iznad 90 kilograma u kamuflažni uzorak s crnim tenisicama. Djeca će pak, od glave do pete biti odjevena u crveno.

Buduća mladenka kaže da je sve to potrebno za 'fascinantan video' koji će snimati na posebnu koreografiju.

Screenshot/Facebook

"Dame i gospodo, podsjećam vas, tema vjenčanja je 24 karata. Imate godinu i pol da se pripremite. Nema izgovora! Pusica", napisala je gostima.

Svatko tko će je poslušati i doći si je sam kriv.

svadba

mladenka

newsletter

Prijavite se na Newsletter