Swinganje u Jugoslaviji nije bilo tabu

'Upoznali smo se na tulumu na kojem se ona seksala s dvojicom u isto vrijeme. Taj drugi sam bio ja. Toliko mi je bilo dobro da sam htio još, pa sam ju oženio'


100posto
06.02.2019.18:00
'Upoznali smo se na tulumu na kojem se ona seksala s dvojicom u isto vrijeme. Taj drugi sam bio ja. Toliko mi je bilo dobro da sam htio još, pa sam ju oženio'
Profimedia

sažeto

Par 40-godišnjaka Yugopapiru je ispričao kako uživaju u seksu nakon gotovo 20 godina braka 


100posto
06.02.2019.18:00

Jadranka i Zvonko su par koji je šokirao Juogoslaviju prije 30 godina kad su javno ispričali sve o svom seksualnom životu. Ovaj par četrdesetogodišnjaka priznao je da su swingeri, a njihovu ispovijest prenosi Yugopapir.

Susrete s ostalim parovima, ispričali su, imali su tad oko dvaput mjesečno jer za više nemaju vremena. On je bio šef u jednoj radnoj organizaciji, a ona službenica u banci.

Imaju dvoje dece, sedamnaestogodišnjeg sina i šestogodišnju kćer.

"Da se razumijemo. Mi želimo nešto više, a ne samo golo tu*anje. Mi s tim ljudima moramo pronaći neke zajedničke sklonosti, želje, interese, moramo imati neki komunikacijski nivo, a tada, u nekom trenutku se sve počne odvijati spontano. Ne radi se tu o nikakvoj ljubavi, ali određena privlačnost mora postojati. Bez nje nema ništa", ispričao je Zvonko.

Objasnio je da 'ne želi partnere s kojima će se po*eviti odmah po sastanku, gotovo na ulazu u stan'.

Ispričali su kako su baš tjedan prije bili kod jednog para i skupa su gledali pornić.

Oženili se već nakon godine hodanja 

"Atmosfera je bila erotska i sve je obećavalo jednu dobru *evu na kraju. Ali, do nje nije došlo. Zašto? Sadržaj pornića koji inače nije bio loš bio je samo seks u dvoje. Te smo večeri željeli biti sami sa svojim partnerom. Istovremeno je međutim želja za *evom bila tako jaka da ja i Jadranka nismo dočekali dolazak kući, već smo to obavili automobilu na jednom stajalištu autobusa", pohvalio se Zvonko.

Inače, kad su se upoznali isto su prisustvovali grupnom seksu.

U početku je to bio običan tulum, a onda sam završila s dvojicom. Zapravo jedan je bio na meni, a drugome sam zadovoljstvo pružala ustima.

“Eh, taj sam bio ja", nasmijao se Zvonko. Dodao je da je ona to tako lijepo radila da je poželio da to ponove, ali nasamo. I tako su prohodali, a nakon godinu dana se i oženili.

Redoviti su s dva bračna para, jednim starijim muškarcem i dvije žene

Prestajali su samo dok je bila trudna. Ispričali su da je jedno vrijeme bilo je malo teže naći partnere, ali kad su se počeli pojavljivati listovi s oglasima poput onih u Erotici, sve je bilo lakše.

Javljali su se na oglase koji im se čine zanimljivim, a isto tako daju i svoje oglase. Odaziv je katkad i za njih bio zapanjujući. Jednom su dobili više od 400 odgovora.

"Danas održavamo stalne susrete s dva bračna para, jednim starijim muškarcem, koji su inače Jadrankina slabost i dvije izrazito biseksualne prijateljice", pohvalio se muškarac.

Dodao je da u tim susretima nema nikakvih ograda.

"Sve je dopušteno. Zanima nas samo užitak, ali i nešto više od toga, nešto što mora biti prije njega", zaključio je.

seks

swingeri

bračni život

newsletter

Prijavite se na Newsletter