Dobrodošli na Jadran!

UK mediji: 'Lijes na napuhavanje dostavljaju čak i na naš mali, jalov Brexit otok' Slučajnost? Ne bismo rekli


Valerija Bebek
12.07.2018.14:55
UK mediji: 'Lijes na napuhavanje dostavljaju čak i na naš mali, jalov Brexit otok' Slučajnost? Ne bismo rekli
Kickstarter

sažeto

Kad ispadneš iz polufinala Svjetskog prvenstva, najbolje ti se malo odmorit'


Valerija Bebek
12.07.2018.14:55

Dragi gosti bliži se kraj Svjetskog nogometnog prvenstva dok paralelno debelo gazimo u turističku sezonu. Hrvatska je, kao što već sami znate, postala omiljena hit destinacija kako Engleza, Rusa, Danaca, vjerujemo da će tim stopama i njihova skandinavksa braća Islanđani, a iskreno se nadamo da će i Francuzi, naša braća po Mediteranu, ovog ljeta u tom društvu otkriti čari naših otoka.

Kako bi uživanje u morskim radostima bilo potpuno, treba se dobro opremiti, svjetloputi turisti znaju da se moraju zaštititi od sunca što kremama s visokim faktorom, što debelom hladovinom. Praćakanje u moru posljednjih godina nije potpuno bez ogromnih luftmadraca, flamingosi, labudovi, leptiri... izbor je velik. A novo na tržištu je i rozi lijes na napuhavanje. Koji je savršen i za plutanje, kao i za udobno ležanje u plaži. Štiti od sunca, ali i od mogućeg osjećaja srama.

Kickstarter

Kickstarter

Neobičan luftmadrac postao je viralna senzacija prošlog tjedna. Dizajnirao ga je Kanađanin Andrew Greenbaum i njegov prijatelj Ian Felton prije gotovo tri godine. No konačno su finalizirali svoju ideju i nedavno napravili prototip.

Lijes na napuhavanje ima poklopac koji se može i otkačiti, a u njega komotno stane jedan čovjek. Ovaj proizvod stavljen je na KickStarter pod nazivom Pom Pom Floats, a dobra je vijest da od sada dostavljaju proizvod po cijelom svijetu. "Tako je, čak i na naš mali, jalov Brexit otok u sred oceana.Čak i nama", napisao je britanski portal Metro.

Screenshot Metro.co.uk

Slučajnost ili sudbina, dan nakon ispadanja u polufinalu SP-a ... ne znamo. Preporučujemo svim turistima da se fino dođu opustiti na Jadran.

No bez, brige, nitko vas neće pokopati u Hrvatskoj, kada dođete na našu obalu možete naučiti što je to fjaka, iz prve ruke, kako nije u šoldima sve i da uz karte i bevandu brojite valove. Osjećaj je to najbolji na svijetu, osim možda ulaska u Finale SP-a i pretpostavljamo pobjede u istom.

Kickstarter

Kickstarter

nogomet

turisti

ljetovanje

Jadran

luftmadrac

Podijeli članak

newsletter

Prijavite se na Newsletter