važno se snaći, ma koliko ludo zvučalo

Uhvatili su ga s vrećom kokaina u automobilu, a ovaj genijalac za to je imao genijalno objašnjenje


100posto
25.11.2019.09:15
Uhvatili su ga s vrećom kokaina u automobilu, a ovaj genijalac za to je imao genijalno objašnjenje
IStock

sažeto

Vjetrovit dan na Floridi čest je krivac za kokain u tuđim automobilima i torbicama 


100posto
25.11.2019.09:15

Policija je u Floridi uhitila čovjeka u čijem je vozilu pronađena vreća kamenog 'crack' kokaina, a on je za to imao legendarnu izliku. Naime, policije je objasnio da mu je drogu podvalio vrlo neobičan sumnjivac: vjetar. Ili je bio vjetar, ili ste mi ga vi podvalili, rekao je zbunjenim policajcima.

Početkom studenog policija u civilu je zaustavila Josepha Zaka (37) jer je prošao pokraj znaka stop bez da je stao. Do se automobil još kretao, policajci su primijetili da vozač radi neobične kretnje rukama i da pokušava nešto izbaciti kroz prozor.

Nije im pomoglo 

Kada su pristupili vozilu opazili su otvorenu limenku Budweiser piva u vratima automobila.

"Prilikom postupanja ponašao se sumnjivo. Imao je krvave oči i velike zjenice, a kada je odgovarao na pitanja, gutao je riječi. bi je i pomalo konfliktan", ispričao je jedan od policajaca koji su svjedočili bizarnom incidentu.

Niksa Stipanicev / CROPIX

"Naložili smo mu da izađe iz automobila i stavili mu lisice kako bismo se osigurali da neće napraviti nešto neočekivano. Potom smo pretražili njegovo vozilo i najprije pronašli lulu za pušenje cracka. na stražnjem smo sjedalu potom primijetili vrećicu u kojoj se nalazila bijela supstanca koja j bila pozitivna na crack", objašnjava dalje policajac te nastavlja:

"Zak nas je počeo uvjeravati da pronađena droga nije njegova. Optužio je nas da smo je tamo namjerno stavili ili da ju je u njegov automobil dopuhao vjetar", kazao ej američkim medijima policajac te dodao kako to nije pomoglo Zaku koji je optužen za posjedovanje droge i vožnju pod utjecajem opijata.

U Floridi se izgleda ljudi često izvlače ne vjetar kada policija kod njih pronađe kokain. Istu izliku imala je u ožujku prošle godine jedna Afroamerikanka u čijoj je torbici policija pronašla kokain i marihuanu.

"Vjetrovit je dan. Mora da su paketići kroz prozor doletjeli u moju torbicu", rekla im je.

policija

kokain

sulude izlike

newsletter

Prijavite se na Newsletter